ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο&στα Κ.Υ Άρτας στην αυριανή Πανυγειονομική Απεργία

Μπροστά στην υποβάθμιση και στην συνεχή εντατικοποίηση που βιώνουμε καθημερινά στους χώρους δουλειάς στα Νοσοκομεία και στα ΚΥ.
Μπροστά στην συνεχιζόμενη μείωση των δαπανών και της χρηματοδότησης των δημόσιων Νοσοκομείων και των δομών της Πρωτοβάθμιας Υγείας.
Μπροστά στην προσπάθεια των κυβερνήσεων, νέων και παλιών, για την δημιουργία εργαζομένων πολλών και διαφορετικών ταχυτήτων με ελαστικές σχέσεις εργασίας και «αξιολόγηση».
Μπροστά στον σχεδιασμό που περιλαμβάνει κουτσούρεμα και κόψιμο του ανθυγιεινού επιδόματος.
Μπροστά στην πολιτική απόφαση για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δημοσίου συστήματος υγείας και εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της υγείας.
Μπροστά στην «επέλαση» του νεοφιλελευθερισμού και των πολιτικών του που και αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί με ζέση.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας, καλεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη
Πανυγειονομική Απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την ΠΕΜΠΤΗ 16 Μάη 2019.
Απαιτούμε και θα αγωνιστούμε για:
Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – Κάλυψη όλων των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων και των ΚΥ με μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς – μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των επικουρικών - συμβασιούχων κι εργολαβικών συναδέλφων σε αορίστου χρόνου με πλήρη δικαιώματα
Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας - Ανάκτηση όλων των απωλειών της μνημονιακής περιόδου - Επαναφορά 13ου - 14ου μισθού – Βασικός Μισθός στα 751€ - αυξήσεις στις συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση και κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.
Επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος. Ένταξη στα ΒΑΕ όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες. Λήψη αναγκαίων μέτρων για προστασία υγείας και ασφάλειας - Πρόσληψη μόνιμων Γιατρών Εργασίας - Τεχνικών Ασφαλείας.
Αύξηση των δαπανών για την υγεία - Πλήρη, επαρκή χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων και των δημόσιων δομών υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό – Καμιά ιδιωτικοποίηση και συγχώνευση υπηρεσιών των νοσοκομείων.

Άρτα, 14 Μάη 2019
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]