ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:Συναντήσεις με τους κατοίκους σε Μάρμαρα και Καρδαμίτσια


Τα Μάρμαρα και τα Καρδαμίτσια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Στις συναντήσεις με τους κατοίκους είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν τα προβλήματα των περιοχών αυτών αλλά και τις προτάσεις της παράταξης οι οποίες διαμορφώθηκαν σε συνεργασία με τους υποψηφίους της Κοινότητας και μετά από διάλογο με τους πολίτες.
Το ζήτημα που με έμφαση τέθηκε από τους κατοίκους είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου καθώς σε πολλά σημεία το δίκτυο είναι απροσπέλαστο.
Επίσης συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα όπως η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης, η ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, η συντήρηση των υποδομών στις σχολικές μονάδες και η βελτίωση των υπαρχόντων χώρων άθλησης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ υπογράμμισε ότι δέσμευσή του αποτελεί η οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων με επαναλαμβανόμενη πάγια προκαταβολή ώστε τα Συμβούλια να μπορούν να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά τα μικρά προβλήματα.
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» δεσμεύεται να εξετάσει την δυνατότητα επαναλειτουργίας του παιδικού σταθμού στα Μάρμαρα, να προχωρήσει στην βελτίωση και τον καλλωπισμό της εισόδου του χωριού, στην ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της κεντρικής πλατείας και στην συντήρηση του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Κοινότητας.
Στα Καρδαμίτσια είναι επιβεβλημένη η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου.
Η παράταξη δεσμεύεται για την κατασκευή κεντρικής πλατείας στα Καρδαμίτσια με παράλληλη αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ θα εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου στο χώρο της πλατείας. Τέλος, πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η κατασκευή μιας νέας σχολικής μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]