ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:"Η μικρή μας πόλη" στο θέατρο Έκφραση

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το φεστιβάλ του Θεάτρου Έκφραση, με τους ενήλικους σπουδαστές του 1ου έτους υποκριτικής και το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη»,  να παίρνουν την σκυτάλη.
Tο έργο ορόσημο του Θ. Ουάιλντερ, θέτει ερωτήματα για το αν τελικά κρύβεται μαγεία στη "μικρή"- "μίζερη" καθημερινότητα όλων μας, και κατά πόσο "μικρές" κι ασήμαντες, άλλα συνάμα και μέγιστες, είναι οι μέρες, οι νύχτες, τα φεγγαρόφωτα, οι έρωτες, οι γάμοι, οι θάνατοι στη "μικρή μας πόλη"- την όποια "μικρή πόλη", όπου στον κόσμο και το χρόνο.
Η παράσταση θα πάρει  σάρκα και οστά στη σκηνή της Αραβαντινού 14, για τρεις μόνο ημέρες στις 28-29-30 Μαίου, στις 21.00 το βράδυ, με γενική είσοδο 5 εύρω.

Την σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Μίνα Παππά ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Αλίκη Χολέβα, Ευαγγελία Κίτσιου, Παύλος Παπαχρήστου, Αγάπη Γούλα, Μιχάλης Ρέκατας, Εύα Μητρογεώργου, Ρόη Παπαδοπούλου, Θέμις Φούλια, Ηρώ Σκανδάλη, Χριστιάννα Γκέκα, Μαρσέλο Φετάχου
Ελευθερία Δούμκου, Λίνα Βέκιου, Θανάσης Λώλας, Δέσποινα Κρανιώτη, Αθηνά Πομώνη Γιώργος Μακρυγιάννης, Λυδία Ντόκου. Ο σχεδιασμός αφίσας είναι του Μιχάλη Ρέκατα, η φωτιστική επιμέλεια του Πέτρου Χριστακόπουλου, ενώ οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει από τον Λάμπρο Μεντή. Πίσω από τις κομμώσεις θα βρίσκεται το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κι από το μακιγιάζ η  Έφη Ρακοπούλου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]