ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ριζοσπαστική Δημ.Αλλαγή /Άρτα:Μήνυμα για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Την Κυριακή 26 Μάη καλούμαστε να ψηφίσουμε για τη νέα Διοίκηση του Δήμου Αρταίων, αυτή που θα καθορίσει, μέσα στην επόμενη τετραετία, προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί ο Δήμος μας.
Θα βγει από το τέλμα και τη στασιμότητα ή όχι? Θα κάνει βήματα προς μια βιώσιμη ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ή θα παραμείνει στα ίδια? Θα υποταχθεί στα κάθε είδους κατεστημένα ή θα κάνει βαθιές ρήξεις και τομές? Θα λειτουργεί σαν πειθήνιο όργανο του κράτους ή θα είναι ένας Δήμος διεκδικητικός, περήφανος, που θα υπερασπίζεται τα δ
ικαιώματα των δημοτών του, τη δημόσια περιουσία του, την αυτοτέλειά του απέναντι σε κάθε είδους μηχανισμούς εξουσίας? Θα είναι ένας Δήμος δημοκρατικός και συμμετοχικός ή θα λειτουργεί με συγκεντρωτισμό και υπεροψία?
Η δημοτική μας κίνηση, η Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή, προτάσσοντας το συλλογικό έναντι του προσωποκεντρικού, το «εμείς» έναντι του «εγώ», με όπλο τις αρχές και τις αξίες μας, την ανιδιοτέλεια και την αγωνιστικότητά μας, αποδείξαμε, όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι μπορούμε τις ιδέες και τις θέσεις μας να τις κάνουμε πράξεις.
Δώστε μας δύναμη, λοιπόν, ώστε το όραμά μας για μια αλλιώτικη, ζωντανή, νεανική, σύγχρονη και δημιουργική Άρτα, να ξεκινήσει να γίνεται πράξη, με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία όλων των αρτινών πολιτών. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί, συλλογικά και μάχιμα,  με τη  Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή να ανοίξουμε ένα παράθυρο στο αύριο του τόπου μας. Για να έχουν φωνή και οι "από κάτω", οι λιγότερο ευνοημένοι, οι άνθρωποι του μόχθου, οι νέοι, οι ενεργοί και αγωνιζόμενοι πολίτες!
Η ψήφος σας, μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμη της αλλαγής του Δήμου μας. Μπορεί να καθορίσει όχι μόνο τη νέα Δημοτική Αρχή, αλλά και τους συσχετισμούς μέσα στο νέο δημοτικό Συμβούλιο και επομένως την κατεύθυνση που θα πάρουν τα πράγματα στον τόπο μας, από τη Δευτέρα και μετά. Το φωτεινό ή όχι σκηνικό της επόμενης μέρας, περνά αποκλειστικά και μόνο από το χέρι των αρτινών δημοτών.
Το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του. Θέλει την ενεργή, προοδευτική και ανατρεπτική βούληση και πράξη όλων μας.
Η πραγματικότητα είναι εδώ και περιμένει να την αλλάξουμε!
Άρτα, 24-5-2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Υποψήφια Δήμαρχος – ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]