ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επισκέψεις του υπ. Δημάρχου Αρταίων σε δημόσιες υπηρεσίες της Άρτας

Επισκέψεις του υπ. Δημάρχου Αρταίων σε δημόσιες υπηρεσίες της Άρτας
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Υπερκορεσμός του δικτύου της ΔΕΗ, προστασία απόρων οικογενειών από διακοπές ηλεκτροδότησης και αντιπυρικές ζώνες στο λόφο Περάνθης»
Με αμείωτη ένταση συνεχίζ
ονται οι περιοδείες του Δημάρχου Αρταίων και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη εν όψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής, 26 Μαΐου. Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» βρέθηκαν σε δημόσιες υπηρεσίες, όπου συνομίλησαν με τους υπαλλήλους, αλλά και με τους συμπολίτες.
Ειδικότερα, επισκέφθηκαν τη ΔΕΗ, όπου μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιρογιάννης συζήτησε:
Την ανάγκη λυθεί επιτέλους το πρόβλημα του υπερκορεσμού του δικτύου της ΔΕΗ στην Άρτα, το οποίο αν και έχει ανακοινωθεί από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ότι θα επιλυθεί (μετά από αιτήματα και παρεμβάσεις και της Δημοτικής Αρχής), ακόμη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε, με αποτέλεσμα  να μην μπορούν να γίνουν νέες επενδύσεις σε έργα ΑΠΕ στην Άρτα.
Το ζήτημα που έχει προκύψει με τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε άπορους συμπολίτες, τονίζοντας ότι πρέπει από την Πολιτεία να υπάρξει σχετική προστασία για αυτό. 
Το ζήτημα με την έλλειψη κολώνων ηλεκτροφωτισμού, που έχει ως αποτέλεσμα ο Δήμος, παρ’ όλο που πληρώνει τη σχετική δαπάνη προς τη ΔΕΗ, να μην μπορεί να επεκτείνει το δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες.
Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε την Δ.Ο.Υ. Άρτας και στην συζήτηση που είχε με τα στελέχη της επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν φοροελαφρύνσεις και κίνητρα για την στήριξη του αγροτικού, του τουριστικού και του επιχειρηματικού κλάδου, κάτι που αποτελεί και δέσμευση του συνδυασμού.
Στην Διεύθυνση Δασών, ο κ. Τσιρογιάννης ενημέρωσε και συζήτησε για την:
Ολοκλήρωση της αντιπυρικής ζώνης εφαπτόμενης στο Νοσοκομείο
Έναρξη σε λίγες ημέρες της κατασκευής νέας αντιπυρικής ζώνης στο Λόφο της Περάνθης (έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος)
Ολοκλήρωση της εγκατάστασης του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (γεννήτριας) καθώς και της δεξαμενής νερού, έτσι ώστε να λειτουργήσουν τα υδροστόμια σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιάς
Δημιουργία νέων αντιπυρικών ζωνών στο λόφο της Περάνθης,
Για τις εργασίες προληπτικής συντήρησης στο Λόφο (αποψιλώσεις, καθαρισμοί κ.α.)
Για την χρηματοδότηση του έργου για την εγκατάσταση μόνιμου υδροδοτικού δικτύου στο περιαστικό δάσος. 
Τέλος, ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Μεταφορών, όπου μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την υπηρεσία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]