ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:Μήνυμα ενότητας και νίκης από την Ανατολή


Με το πιο θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα εκατοντάδων κατοίκων της Ανατολής έπεσε η αυλαία των ανοιχτών προεκλογικών συγκεντρώσεων της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Η εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου άνοιξε με καλωσόρισμα από τον Μιχάλη Ράπτη και στη συνέχεια η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τζένη Παγγέ προλόγισε τον Μωυσή Ελισάφ, αναφέρθηκε στην επιστημονική του πορεία αλλά και στο πάθος του να προσφέρει στην πόλη και στον Δήμο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους της Ανατολής για τη δυναμική τους παρουσία και την στήριξη της παράταξης.
Αναφέρθηκε στην προγραμματική πρόταση της παράταξης, σημειώνοντας ότι είναι βαθιά προοδευτική καθώς προέρχεται από ενδελεχή μελέτη και γνώση των προβλημάτων αλλά και μέσα από συνεχή διαβούλευση και καθημερινή επαφή με όλους τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου.
«Η παράταξή μας άφησε πίσω τις ανούσιες χωρίς περιεχόμενο διαμάχες του παρελθόντος που σε πολλές περιπτώσεις είχαν ως αφετηρία στενά μικροκομματικά συμφέροντα,  αφουγκράστηκε και εξέφρασε  τη δική σας βούληση για υπέρβαση αυτών των διαιρέσεων  θέτοντας  στο επίκεντρο της προσοχής μας την επίλυση των προβλημάτων με γνώμονα το κοινό καλό, αυτό που ονομάζουμε δημόσιο συμφέρον.   Γι αυτό και η παράταξή μας είναι μια βαθιά δημοκρατική παράταξη. Μια δύναμη προόδου», τόνισε ο κ. Ελισάφ.
Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι θα λειτουργήσει με μοναδικό σκοπό να οδηγήσει τα Γιάννενα στο μέλλον, χωρίς να υπολογίσει κανένα πολιτικό κόστος. Κι αυτό γιατί, όπως υπογράμμισε, δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το Δήμο ως σκαλοπάτι για άλλους προορισμούς, δεν έχει άλλες επιδιώξεις, όραμα και φιλοδοξία του είναι να δει την πόλη να ξεχωρίζει, να ομορφαίνει και να προκόβει.
Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα της παράταξης για τις Δημοτικές Ενότητες, τονίζοντας ότι σκοπός είναι να έχουν τη δική τους αυτοτελή ζωή, με τα δικά τους χαρακτηριστικά και να λύνουν τα προβλήματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής μας.                                                                                                                   «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις καλές πρακτικές που θα αναπτύξει μια Δημοτική Ενότητα για την επίλυση παρόμοιων προβλημάτων και στον υπόλοιπο Δήμο και σ’ αυτό το πνεύμα θα σας δώσουμε όποια βοήθεια χρειαστείτε».
Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις για την Δημοτική Ενότητα Ανατολής, παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους της Κοινότητας και έκλεισε στέλνοντας μήνυμα νίκης και ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]