ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η ΛΑΕ Άρτας για τις ευρωεκλογές

Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής, εκλογές για την Ευρωβουλή,  την Περιφέρεια και τους Δήμους διεξάγονται σε ένα περιβάλλον ζοφερό για την κοινωνία και τους πολίτες.
Βρίσκουν τα λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να στενάζουν κάτω από τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που έχουν επιβάλλει οι δανειστές και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.
Βρίσκουν την δημόσια περιουσία υποθηκευμένη για ενενήντα εννιά (99) χρόνια και στρατηγικού χαρακτήρα υποδομές να πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές.
Η ανεργία εξακολουθεί να είναι σε δυσθεώρητα ύψη και μεγάλο τμήμα του πληθυσμού στηρίζει την επιβίωσή του στα επιδόματα φτώχειας.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναπαράγει το δίλημμα δεξιά – αντιδεξιά και να το προσωποποιήσει στο Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία υπόσχεται όλο και περισσότερα δώρα για τις μεγάλες επιχειρήσεις, όλο και μεγαλύτερη μείωση των δημοσίων δαπανών. Πρόκειται για δύο κόμματα, δύο πρόσωπα με την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που προσπαθούν να αποκρύψουν από τους πολίτες και έτσι να υφαρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο τους.
Η Λαϊκή Ενότητας Άρτας συνεπής στην μέχρι τώρα πορεία της,  συνεχίζει να εργάζεται στην κατεύθυνση του κτισίματος ενός πλατιού αντινεοφιλελεύθερου, αντιμνημονιακού, δημοκρατικού μετώπου. Συμμετέχει στις εκλογές της επόμενης Κυριακής και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της για της Ευρωεκλογές με στόχο, την άμεση έξοδο από το Ευρώ, τη σύγκρουση με την Ε.Ε., τη στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους.
 Η Λαϊκή Ενότητας Άρτας συμμετέχει και στηρίζει το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ», με επικεφαλής το Κώστα Νουτσόπουλο. Στο Δήμο Άρτας συμμετέχει και στηρίζει το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής με επικεφαλής την Λίτσα Κιτσαντά, Στους υπόλοιπους Δήμους καλεί τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους  αριστερά, αντινεοφιλελεύθερα, αντιμνημονιακά ψηφοδέλτια. Ψηφοδέλτια με τα οποία λίγα μας χωρίζουν και πολλά μας ενώνουν.
Καλούμε τους αρτινούς πολίτες, κυρίως όσους αισθάνονται πικραμένοι και απογοητευμένοι, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους να καταδικάσουν όσα κόμματα και αυτοδιοικητικά σχήματα ψήφισαν μνημόνια και υπηρέτησαν μνημονιακές πολιτικές.
Μη ξεχνώντας ότι οι κάλπες είναι ένας σταθμός, και όλα θα κριθούν στους δρόμους του αγώνα.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]