ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:Επισκέψεις σε Πανεπιστήμιο και ΚΑΠΗ


Το Πανεπιστήμιο Ιωανίνων όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπρύτανης Σταύρος Νικολόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με συναδέλφους του πανεπιστημιακούς και με τους εργαζόμενους της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Η επιστροφή του στο χώρο που υπηρέτησε επί σειρά ετών είχε στιγμές συγκίνησης ενώ έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει το σχέδιο του για τον μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας Δήμου και Πανεπιστημίου τόσο για την επίτευξη της προγραμματισμένης εξωστρέφειας όσο και σε άλλους τομείς.
Ο κ. Ελισάφ, λίγο πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου περιόδευσε στο Κάστρο, όπου μίλησε με φίλους και γνωστούς καθώς είναι η γειτονιά όπου έζησε για πολλά χρόνια και στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ.
Στις συναντήσεις με τους κατοίκους έγινε αναλυτική συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή καθώς και για το σχέδιο της παράταξης που επικεντρώνεται στην ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Γόνιμη και ουσιαστική ήταν η συνάντηση που είχε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Με τα μέλη της διοίκησης συζήτησε το πρόγραμμα για το αύριο του Δήμου και την ανάγκη συνεργασίας όλων σε ένα κοινό όραμα που θα βάλει τα Γιάννενα στο χάρτη των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]