Δήμος Σουλίου:Ο Νίκος Γώγος κοντά στους ετεροδημότες της Αθήνας


Ο Νίκος Γώγος κοντά στους ετεροδημότες της Αθήνας

Σε κλίμα νίκης διεξήχθη η συνάντηση ετεροδημοτών του Δήμου Σουλίου,  με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νίκο Γώγο στο Περιστέρι Αττικής. Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ελπίδας» παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για την οικοδόμηση ενός νέου δήμου, συνώνυμου της ανάπτυξης. Ενός δήμου με επίκεντρο τον πολίτη, με ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα σε θέματα υποδομών, κοινωνικών υπηρεσιών, τουριστικής ανάπτυξης, ποιότητας ζωής, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.



Στο τέλος της συνάντησης, καταχειροκροτούμενος, ο Νίκος  Γώγος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ελπίδας», τονίζοντας πρόκειται για ένα «δυνατό ψηφοδέλτιο», καθώς απαρτίζεται από νέα, άφθαρτα πρόσωπα, με ικανότητες και όρεξη για δουλειά, από απλούς πολίτες του Δήμου, κάτι που οι πολίτες εκτιμούν και θα αποτυπώσουν στην κάλπη της 26ης Μαΐου.



Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Νίκος Γώγος επεσήμανε πως ως «Δύναμη Ελπίδας»: «Θα είμαστε δυναμικά στον δεύτερο γύρο, με ορίζοντα την ανάληψη της δημαρχίας και μια νέα, καθαρή αρχή με προοπτική για όλους τους πολίτες. Νέα αρχή για την τοπική ανάπτυξη, με ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού μας. Κάνουμε μια νέα αρχή δίπλα σε όλους του πολίτες, ειδικά σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Νέα αρχή σε μια φιλική πόλη και μια αναγεννημένη ύπαιθρο! Αγκαλιάζουμε το μέλλον, λέμε «ναι» στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή, πατάμε όμως γερά στις μακροχρόνιες παραδόσεις μας, υποκλινόμενοι στην  ιστορίας μας. Στόχος μας οι νέοι άνθρωποι να μείνουν στον τόπο μας και πολλοί από εσάς να γυρίσετε πίσω, σε ένα δήμο ευκαιριών κι ανάπτυξης, ένα δήμο που ανήκει στους πολίτες του!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]