«Επιτάφιοι στοχασμοί»-Βραδιά ποίησης στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Αθήνα 14 Μαΐου 2019
«Επιτάφιοι στοχασμοί»
Βραδιά ποίησης στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ),στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Κεντητοί επιτάφιοι στα Ιωάννινα, 18ος και 19ος αι.», οργανώνει βραδιά ποίησης συνοδεία ζωντανής μουσικής,υπό τον τίτλο «Επιτάφιοι στοχασμοί», την Τετάρτη 22Μαΐου(ώρα19:30), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
Οι Γιαννιώτες ποιητές, Άννα Δερέκα, Τάσος Κανάτσης, Γιώργος Κουλιανός, Βαγγέλης Νέσσης, Νόνη Σταματέλου και Βαγγέλης Φίλοςαπαγγέλουν επιλεγμέναποιήματά τουςμε αναφορές στον θρήνο και την απώλεια.Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά ο καθηγητής παραδοσιακού κλαρίνου από το ΜουσικόΣχολείο Ιωαννίνων, κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από τους μαθητές του. Πριν την έναρξη της δράσης θα προηγηθεί ξενάγηση στην περιοδική έκθεση (ώρα 19:00).
Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση, «Κεντητοί επιτάφιοι στα Ιωάννινα, 18ος και 19ος αι.», που συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Εφορεία Ιωαννίνων και το ΠΙΟΠ, θα διαρκέσει στο Μουσείο Αργυροτεχνίας έως τις 17 Ιουνίου.

Η είσοδος στη δράση είναι ελεύθερηγια το κοινό. Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.
Πρόσβαση και από τη Νότια Πύλη του Ιτς Καλέ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίαςστο τηλ 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]