Δήμος Σουλίου: Εντυπωσιακή συγκέντρωση νίκης και συνεργασίας του Νικόλα Κάτσιου

Εντυπωσιακή συγκέντρωση νίκης και συνεργασίας  του Νικόλα Κάτσιου


Μήνυμα νίκης και ενότητας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Σουλίου ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έστειλαν οι πολίτες της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου με την παρουσία τους το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου.
Η μαζικότητα των συνδημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι πολίτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελική εντυπωσιακή συγκέντρωση της παράταξης «Τόπος Αξιών» και κατέκλυσαν το χώρο έξω από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά στελέχη των δημοτικών παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας» και «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», οι οποίοι σηματοδότησαν με την παρουσία τους τη διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους τρεις αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς.
Ο Ν. Κάτσιος στην ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ανέδειξε πρώτη δύναμη την παράταξη «Τόπος Αξιών» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όμως οι πολίτες μας έδειξαν και το δρόμο της σύνθεσης, της συνεργασίας και της σύγκλισης. «Συζήτησα και συνεχίζω να συζητώ με όλες τις παρατάξεις που άσχετα αν δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο έχουν τις δικές τους θετικές προτάσεις, οι οποίες θα προσδώσουν μια δημιουργική δυναμική στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Από την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]