ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Φώφη Γεννηματά από τα Ιωάννινα:Το ΚΙΝΑΛ θα είναι η έκπληξη των εκλογών

"Καλώ τους αγρότες και τις αγρότισσες να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής και εμπστοσύνης

Το χθες είναι αυτοί, το Αύριο είμαστε εμείς.

Μαζί

Για το όραμα μας και την απόφασή μας να βγάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα. Για την ελπίδα που γεννιέται ξανά. Για την απαίτηση για αλλαγή και αξιοπρέπεια. Για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.

Ξανά Μαζί Ψηλά.

Όσο μας χτυπούν, τόσο δυναμώνουμε. Όσο προσπαθούν να μας φιμώσουν, τόσο πιο δυνατά θα το φωνάζουμε: Η συντήρηση είναι αυτοί. Η Πρόοδος είμαστε εμείς! Το χθες είναι αυτοί! Το Αύριο είμαστε εμείς!" σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία της στα Ιωάννινα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά .
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε επίθεση τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πολιτικές τους και την επιλογή της πόλωσης .
"Εδώ στην Ήπειρο φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ

Η χώρα χρειάζεται Προοδευτικές λύσεις.

Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τις εγγυηθεί.

Εδώ στην Ήπειρο φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέπουμε παντού το αποτύπωμα μιας χαμένης 4ετίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ δυστυχώς η Ήπειρος βρίσκεται μέσα στις 20 φτωχότερες Περιφέρειες της Ευρώπης, η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, , έφθασε μόλις στο 23%.

Ακόμη και η αναγκαία προέκταση της Ιονίας οδού στο τμήμα Ιωαννίνων-Κακκαβιά έχει γίνει «γεφύρι της Άρτας" τόνισε.
Με σκληρή γλώσσα η κ.Γεννηματά υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ως πρώτη φορά Αριστερά και δημιούργησε τη νέα δεξιά,κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι συμφώνησε στα μέτρα φωτοχοποίησης της μεσαίας τάξης ,για το 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο ,για παράδοση του εθνικού πλούτου στην Τρόικα για 99 χρόνια και νησιά "αποθήκες" ψυχών για να κάνει το χατίρι της Μέρκελ.
Στην ομιλία της στάθηκε ιδιαίτερα στους αγρότες λέγοντας:
Η παράταξή μας, το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του και τον Ανδρέα Παπανδρέου έχουμε ιστορικούς δεσμούς με τους αγρότες.Τιμώντας αυτή την παράδοση στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής έχουμε δεσμευτεί να προωθήσουμε συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές για τους αγρότες και την ύπαιθρο με βάση ένα Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής αναδιάρθρωσης.

Αποδείχτηκε ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησης  και για τους αγρότες ήταν κάλπικες.

Διέλυσαν και  την κτηνοτροφία. Με  τις ελληνοποιήσεις κατέρρευσε η τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος, τους κλείνουν  τα σπίτια .

Εδώ από τα Γιάννενα  καλώ σήμερα τους αγρότες και τις αγρότισσες της χώρας να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης

Δεσμευόμαστε, δεσμεύομαι προσωπικά για:

Τη φορολόγηση των αγροτών με συντελεστή 13%  και καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων.
Την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα.
Τη μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια, στην ηλεκτρική ενέργεια και στην καθιέρωση αγροτικού πετρελαίου
Τη θέσπιση κινήτρων για την ενίσχυση  συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών με μείωση φορολογίας κατά 35% και 5 μονάδες επιπλέον επιστροφή Φ.Π.Α. για τους αγρότες που διακινούν τα προϊόντα τους μέσω των Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών.
Την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2021 και τη διεκδίκηση στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μη μειωθεί η χρηματοδότηση  της Νέας ΚΑΠ.
Τη θεσμική προστασία της παραγωγικής γης και  αξιοποίηση από τους αγρότες και ιδιαίτερα τους νέους.
Την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών για να παταχθούν οι ελληνοποιήσεις .
Τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας   του ΕΛΓΑ ένταξη στους κανονισμούς νέων κινδύνων λόγω της κλιματικής αλλαγής, και επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμής των αποζημιώσεων."
Εν μέσω χειροκροτημάτων στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοεχείου Du Lac η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στις επικείμενεςευρωεκλογές ,με στόχο την αλλαγή στην Ευρώπη και στην Ελλάδα .
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]