Πρέβεζα:Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις "τριπλές" κάλπες του Μαΐου-

Καθορίστηκαν τα 171 εκλογικά τμήματα της Π.Ε Πρέβεζας

Kαθορίστηκαν με απόφαση του Αντιπεριφε
ρειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου τα 171 εκλογικά τμήματα τα οποία θα λειτουργήσουν στους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού στις εκλογές της 26ης Μαϊου και στις επαναληπτικές της 2ας Ιουνίου. Στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Α» διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Περιφερειακών Αρχών, στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Β» η ψηφοφορία για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών και την ανάδειξη συμβούλων ή προέδρων Κοινοτήτων και σε εκλογικά τμήματα "χωρίς ένδειξη" η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και για την ανάδειξη Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών Αρχών.
Επίσης στα ίδια τμήματα, ως εγγεγραμμένοι σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, θα ψηφίσουν:
Α) για την ανάδειξη ΜΟΝΟ των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι εκλογείς του άρθρου 27 του Π.Δ. 26 / 2012 καθώς και οι ετεροδημότες εκλογείς ( που διαμένουν στην εκλογική Περιφέρεια Πρέβεζας – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ) και
Β) για την ανάδειξη των Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών Αρχών και των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ή ΜΟΝΟ των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών ή ΜΟΝΟ των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]