Από τα χωριά του Σουλίου ξεκίνησε η παρουσίαση του Προγράμματος της παράταξης του Νικόλα Κάτσιου



Από τα ιστορικά χωριά του Σουλίου ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης του «Τόπος Αξιών». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Ν. Κάτσιου -που αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο διανυκτέρευσε στο Σούλι- ήταν η Σαμονίδα, ακολούθησε το Τσαγγάρι, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε διαδοχικά τη Φροσύνη, τον Αυλότοπο και τους Κουκλιούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και στο γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι οποίες θα βάλουν τέλος στην εγκατάλειψη που παρουσιάζουν τα χωριά του Σουλίου σε σχέση με τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου.

«Το Σούλι θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής στο δήμο Σουλίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Κάτσιος, ο οποίος αναπτύσσοντας το πρόγραμμα της παράταξής του για τα χωριά της περιοχής ανέφερε ότι: «Ως στόχο στην προσπάθειά μας για τη δημιουργική ανασυγκρότηση στα χωριά του Σουλίου θέτουμε τη δημιουργία ενός στοχευμένου μοντέλου τοπικής ανάπτυξης για την επόμενη τετραετία. Υπάρχουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και πολλά προβλήματα τα οποία έχουμε ήδη βάλει σε μια εξίσωση, από τη λύση της οποίας θα αποκομίσουν πολλά οφέλη οι πολίτες και η περιοχή».


Από το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου το πρόγραμμα της παράταξης του Ν. Κάτσιου που αποτελείται από 100 συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το δήμο Σουλίου, διανέμεται στους πολίτες απ΄ άκρη σ΄ άκρη σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]