ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ήπειρος:Στα πρωτοδικεία ...οι υποψήφιοι

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Καταθέσαμε τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού. Της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το ψηφοδέλτιο μας είναι υπερπλήρες και ανανεωμένο κατά 90%. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, διαχρονικά σε όλο το Δήμο πρώτη δύναμη, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναδειχθεί νικήτρια στις επερχόμενες εκλογές. Στόχος όλων μας είναι η επαναφορά του Δήμου μας στην κανονικότητα, αφού κατά κοινή ομολογία το προηγούμενο διάστημα έχει κακοποιηθεί βάναυσα. Στόχος μας επίσης η υλοποίηση του οράματος της παράταξης για την ιστορική μας πόλη και του Δήμου μας γενικότερα. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και ο επικεφαλής της Νικόλαος Γκόντας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν, θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν την πόλη και όλο το Δήμο στην ανάπτυξη και ευημερία αφού πρώτα κλείσουν τις πληγές που η αδιαφορία και η απραξία δημιούργησαν. Μπορούμε να πάμε το Δήμο μας μπροστά γιατί εμείς ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ.



Μέτωπο Δράσης 

Το ψηφοδέλτιο του Μετώπου Δράσης στα Γιάννενα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καφαράκη.
Στόχος του Μετώπου Δράσης είναι να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των λαϊκών τάξεων μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, να αντιπαλέψει και να έρθει σε ρήξη με τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο όσο και στο Δήμο μας και να προσφέρει ελπίδα, όραμα και διέξοδο στους δημότες ότι είναι εφικτό μαζί με αυτούς να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση σε αγωνιστική και ενωτική κατεύθυνση.


Kατάθεση ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας




Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας το μεσημέρι της Κυριακής ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας τον πλήρη συνδυασμό της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία». Στις δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε ο κ. Μπαΐλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους του συνδυασμού του καθώς και σε όλους, όσοι είναι υποψήφιοι, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν με την ψήφο τους εκείνους που θεωρούν καταλληλότερους για να διαμορφώσουν το μέλλον της πόλης. «Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας πιστοί στις αρχές μας» τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας δεσμευόμενος ότι η «Δημοτική Συνεργασία θα σεβαστεί απόλυτα τις αρχές που διέπουν τον τίμιο και χωρίς εντάσεις προεκλογικό αγώνα.»

ΑΡΤΑ Δημοτική Αναγέννηση 
σήμερα είναι μια ‘μέρα γιορτής. Η Δημοτική Αναγέννηση είναι η παράταξη που θέλει τον Δήμο μας, τον δήμο Αρταίων ένα Δήμο με ανθρωπιά, με συμμετοχή και κυρίως με ανάπτυξη…
Σήμερα, καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας, ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, της παράταξής μας, της «Δημοτικής Αναγέννησης».
Είμαστε μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που ενώνει ανθρώπους με γνώσεις, με εμπειρία, ταλέντα και ικανότητες.
Είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ! να αναδείξουμε τον Δήμο μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του…Να κάνουμε την Άρτα μας, μια πόλη που όλοι θα θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε…την καλύτερη πόλη σε όλη την Ελλάδα!
Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο, έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό αλλά κυρίως έχουμε την Αγάπη για τον τόπο που μας γέννησε.
Ο συνδυασμός μας «Δημοτική Αναγέννηση» αποτελείται από τον μέγιστο αριθμό των υποψηφίων, δηλαδή 51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με υποψήφια τοπικά συμβούλια στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων.
Είμαστε έτοιμοι!
στην Άρτα της ζωής μας θα είμαστε όλοι εκεί!


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

Μετά από μία διαδρομή οκτώ περίπου μηνών η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιό της και οδεύει προς τις εκλογές με αισιοδοξία και πίστη ότι στις 26 Μαΐου θα γίνει μια νέα αρχή.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής της παράταξης Μωυσής Ελισάφ, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις Κοινότητες του Δήμου.
Με το μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη και να την εμπιστευτούν. Ο ίδιος θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στο πολλαπλάσιο.
Σημείωσε ότι η παράταξη είναι ανοιχτή στο διάλογο με όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου και κατέληξε εκφράζοντας την βεβαιότητα για την εκλογική νίκη.
Απευθυνόμενος στα μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος της παράταξης Μιχάλης Ράπτης, τόνισε ότι η κατάθεση του ψηφοδελτίου αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο.
«Δυνατοί, ενωμένοι, με πίστη στους πολίτες και με αισιοδοξία από τα μηνύματα που παίρνουμε βαδίζουμε προς την Κυριακή των εκλογών.
Η παράταξή μας, ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αποτελεί μία δύναμη προόδου που θέλει και μπορεί να οδηγήσει τα Γιάννενα μπροστά.
Να βάλει τέλος στη μιζέρια, να αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών και να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στην πόλη να ανακτήσει τον ιστορικό της ρόλο και να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη περιοχή των νοτιοδυτικών Βαλκανίων.
Το εγγυάται ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, το εγγυώνται οι δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμπορεύονται μαζί του, οι υποψήφιοι των κοινοτήτων σε όλο το εύρος του δήμου. Και κυρίως οι πολίτες που συστρατεύονται μαζί μας και γίνονται κάθε μέρα και περισσότεροι.
Βαδίζουμε προς την 26η Μαίου με την βεβαιότητα της νίκης, η οποία θα είναι νίκη των πολιτών, νίκη της πόλης που θέλει να δει το μέλλον της να αλλάζει», κατέληξε.


Πρώτος κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο ο Νικόλας Κάτσιος

Με 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τόπος Αξιών»


Πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της παράταξής «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το πλήρες ψηφοδέλτιο συμμετοχής της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης του Ν. Κάτσιου συμμετέχουν συνολικά 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι και ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, αμέσως μετά τη διαδικασία της υποβολής του φακέλου έκανε την παρακάτω δήλωση: «Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας το φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή της παράταξής μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Καταθέσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο και το κάναμε έγκαιρα, χωρίς να περιμένουμε να εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει ο Νόμος μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Το ψηφοδέλτιο μας ήταν εδώ και μέρες ολοκληρωμένο, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον  από συνδημότες μας για συμμετοχή που υπερέβαινε τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό των 41
υποψηφιοτήτων. Τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να στρατευθούν  στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Τόπος Αξιών». Όλοι οι υποψήφιοί μας ζουν, δημιουργούν και προκόβουν σε αυτό τον τόπο. Εκπροσωπούν όλους τους επαγγελματικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι. Είναι πολίτες διαφορετικών ηλικιών, που έχουν διακριθεί με την προσφορά και το έργο τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Μαζί θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας και να πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά». 

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ με επικεφαλή τον Δημήτρη Δημητρίου κατέθεσε σήμερα 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέλθει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στο κοινό της Ηπείρου ένα νέο και πολύ δυναμικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει επάξια την θέση της νέας Περιφερειακής Αρχής. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ, τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και μας δίνει δύναμη καθημερινά. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία για μία Νέα Ήπειρο Όλων!»
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ


ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ιωαννιτών, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο Θωμάς Μπέγκας. Σε κλίμα γιορτής συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, έφτασε στη 1 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων. 
«Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά από τους ενεργούς πολίτες, που στρατεύονται στο πλευρό μου για να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, στις εκλογές της 26η Μαΐου, με το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ιωαννιτών. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης».
Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου και με δεδομένους τους περιορισμούς των εμφανίσεων των υποψηφίων στα ΜΜΕ, μια νέα κοπέλα, διάβασε το μήνυμα της παράταξης, που έχει ως εξής: 
« Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής
Η Δημοτική Αρχή που έκανε το Δήμο Ιωαννιτών ένα Δήμο Ανθρωπιάς, Συμμετοχής, Συνεργασιών και Ανάπτυξης, είναι παρούσα. 

Ενεργοί πολίτες με επικεφαλής τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο μας, Θωμά Μπέγκα, καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ». 

Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης.

Είμαστε μια μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοκητική παράταξη, που ενώνει ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία, ταλέντα και ικανότητες που απαντούν στις ανάγκες του δήμου, για το παρόν και το μέλλον.

Είμαστε έτοιμοι. Να συνεχίσουμε το έργο που μας έχει αναδείξει πρώτο Δήμο στη χώρα. 
Είμαστε έτοιμοι. Να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Την πόλη που θέλουμε όλοι να ζούμε και να δημιουργούμε. Την καλύτερη πόλη στην Ελλάδα. 
Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο , έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό. 
Στις 26 θα νικήσουν τα Γιάννενα».

Ο συνδυασμός  της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» απαρτίζεται από 210 υποψήφιους σε 25 Εκλογικές Περιφέρειες και Κοινότητες. 
Η παράταξη σεβόμενη την επιθυμία ορισμένων Κοινοτήτων να καταρτίσουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με βάση τις δυνατότητες που δίνει πλέον ο «Κλεισθένης», στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στα οποία συμμετέχουν μέλη της σε 5 Κοινότητες.
Στο συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» και πάλι βάσει τα οριζόμενα του «Κλεισθένη» δεν περιλαμβάνονται πλέον οι υποψήφιοι που ναι μεν είναι μέλη της παράταξης, αλλά κατέρχονται στις κοινότητες οι οποίες  έχουν μονομελή όργανα 
ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», με 72 υποψήφιες και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, το Κοινό των Ηπειρωτών θα συνεχίσει να βρίσκεται σε όλες τις γωνιές της Ηπείρου, προτάσσοντας ένα νέο μοντέλο στην διοίκηση και την ανάπτυξη της Περιφέρειας, με άξονες τη δημοκρατία, τη συμμετοχή και τη διαφάνεια.
Με ήθος, χωρίς κραυγές και εντυπωσιασμούς, δηλώνουμε καθημερινά παρόντες μέσα από το πρόγραμμά μας και καλούμε τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες να συστρατευτούν μαζί μας, για την Ήπειρο των ονείρων μας. Έναν τόπο ευημερίας, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. 

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι ξανά κατέθεσαν την  Πέμπτη, νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων όλα τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή του συνδυασμού και των υποψηφίων του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, δήλωσε:
«Και επισήμως από σήμερα οι Ορίζοντες Ηπείρου διεκδικούν το δικαίωμα να αλλάξουν την Ήπειρο. Να την καταστήσουν μια Περιφέρεια πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχύει τις τελευταίες δεκαετίες.
Επί δύο χρόνια, σε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό, οι Ορίζοντες επισκέφθηκαν κάθε χωριό της Ηπείρου, μίλησαν με τους κατοίκους, τους άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματά τους. Με βάση τα συμπεράσματα από τις δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις καταρτίστηκε το «σχέδιο e» το οποίο αποτελεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία.
Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αναγέννησης της Ηπείρου με βάση την αρχή της Περιφερειακότητας. Με διοίκηση χωρίς διακρίσεις και πελατειακές σχέσεις. Με θέληση για δουλειά και συνεργασία με όλους. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και διεθνή απήχηση, με αξιοπιστία σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία αυτού του Μαραθωνίου τα μηνύματα που λαμβάνουμε από παντού μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα ώστε γλυτώσει η Ήπειρος από την κλίκα των ξεπεσμένων η οποία ευθύνεται για πολλές χαμένες δεκαετίες.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον. Για ένα νέο μοντέλο περιφερειακής διακυβέρνησης, για τον εξορθολογισμό των οικονομικών. Για την μεγάλη αλλαγή που επιβάλλει η Ιστορία, ο πολιτισμός και η υπερηφάνειά μας.
Καλούμε κάθε Ηπειρώτη να συστρατευθεί μαζί μας για φτιάξουμε την Ήπειρο που μας αξίζει.»

Οι Ορίζοντες Ηπείρου ευχαριστούν την υποψήφιά μας Μαρίνα Καλιαμούρη για τη νομική της υποστήριξη.

ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης»

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατέθεσε την Παρασκευή 3/5  στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων τον πλήρη συνδυασμό της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

Αμέσως μετά ο κ. Καχριμάνης δήλωσε τα εξής:

«Εύχομαι ο προεκλογικός αγώνας να κινηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα και να απομονωθούν όσοι προσβάλουν τις ηθικές αξίες των Ηπειρωτών και επιχειρούν να μετατρέψουν την αυτοδιοίκηση σε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης, καλόν αγώνα για τη νίκη της παράταξης και για την απρόσκοπτη συνέχιση του μεγάλου και πολυεπίπεδου έργου που επιτελούμε τα τελευταία χρόνια σε κάθε γωνιά της Ηπείρου. Τα μηνύματα για την παράταξή μας είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα και επιβεβαιώνουν τους δεσμούς εμπιστοσύνης που υπάρχουν ανάμεσα στην νυν Περιφερειακή Αρχή και τους κατοίκους της Ηπείρου». 

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»
Με την κατάθεση του ψηφοδελτίου για την συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές, εισήλθε η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» στην τελική ευθεία της προεκλογικής της εκστρατείας.
Το ψηφοδέλτιό της αποτελείται από δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, ενεργούς πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, με την δική του, ξεχωριστή προσφορά ο καθένας.
Μετά την κατάθεση, ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας δήλωσε:
«Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της Δημοτικής μας Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων. Όλοι γνωρίζεται ότι για πέντε χρόνια ασκήσαμε τα καθήκοντά μας με ήθος, συνέπεια και ρεαλισμό, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να καλέσουμε τους συνδημότες μας στην εκδήλωση για την  παρουσίαση του συνδυασμού μας και του προγράμματός μας η οποία θα γίνει την Τετάρτη, 8 Μαΐου, στις 19.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac.
Αυτή τη φορά προχωρούμε ακόμη περισσότεροι, ακόμη πιο έμπειροι, πιο ισχυροί και με την εμπειρία να μας συνοδεύει. Σήμερα ζητούμε την ψήφο των συνδημοτών μας για να προχωρήσουμε μαζί στην υλοποίηση του προγράμματός μας, για να δημιουργήσουμε το Δήμο που μας αξίζει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]