Ιωάννινα:Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ (μ-λ)

Πλησιάζοντας προς τις εκλογές η κομματική οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ(μ-λ) σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 7μμ, στο χώρο μπροστά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη. Θέμα της εκδήλωσης: «ΑΠΟΧΗ απ’ τη φάρσα των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ! Όχι στις νέες εκλογικές αυταπάτες! Μας ετοιμάζουν χειρότερες μέρες»

Τη στιγμή που το αστικό πολιτικό σύστημα και τα ξένα κέντρα προσπαθούν να ανασυντάξουν τα απαξιωμένα, στα μάτια των μαζών, κόμματα τους (με τις τριπλές εκλογές) ώστε να υπηρετήσουν τους στόχους του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού την επόμενη των εκλογών και ιδιαίτερα μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να παρέμβει στις πολιτικές εξελίξεις και να αναδείξει την αναγκαιότητα της συγκρότησης λαϊκού κινήματος. Κρίνουμε αναγκαία την τοποθέτηση μας για τα πολιτικά ζητήματα σήμερα, ειδικά διανύοντας μια προεκλογική περίοδο που το πολιτικό σύστημα προσπαθεί αποπροσανατολίσει και να κρύψει πίσω απ’ την πόλωση τη σοβαρότητα των πολιτικών εξελίξεων που απειλούν το λαό. Την παρέμβαση των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και τους πολεμικούς κινδύνους που αυτή γεννάει κάθε μέρα στην περιοχή μας. Την επιτήρηση-εξάρτηση της χώρας απ’ τα ξένα κέντρα και την επίθεση στην εργατική τάξη, συνολικά στον ήδη φτωχοποιημένο λαό. Την ένταση της φασιστικοποίησης και την έξαρση ακροδεξιών φωνών που γεννάει αυτή η πολιτική του συστήματος.

Θέλουμε κόντρα στις αυταπάτες και τον εκλογικό κρετινισμό των δυνάμεων της Αριστεράς να θυμίσουμε πως ΕΕ σημαίνει ιμπεριαλιστική εξάρτηση, πόλεμοι και φτώχεια. Πως οι ευρωεκλογές είναι η φάρσα νομιμοποίησης αυτής της εξάρτησης. Πως η ΑΠΟΧΗ από αυτές είναι η καλύτερη υπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων. Τις αυταπάτες που καλλιεργούνται για μια φιλολαϊκή διαχείριση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

*Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Εργ. Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]