Αύριο η κεντρική προεκλογική ομιλία στο Θεσπρωτικό της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού”

Αύριο (8.30 μ.μ.) η κεντρική προεκλογική ομιλία στο Θεσπρωτικό


Άγιος Γεώργιος και Δρυόφυτο ενίσχυσαν τον άνεμο της νέας νίκης της “ΝΕΑΣ

 ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” στέλνοντας πολύ ηχηρό μήνυμα.


Αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” στο Θεσπρωτικό. Στις 8.30 μ.μ. ο Δήμαρχος Ζηρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Νικόλαος Καλαντζής, θα μιλήσει για το έργο της διοίκησης στη Δ.Ε. Θεσπρωτικού αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο και ξεδιπλώσει τους στόχους και το όραμα για τη νέα αυτοδιοικητική θητεία. Ο προεκλογική εκστρατεία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας.
Την Τρίτη 21 Μαΐου δύο ακόμη Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζηρού, έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης. Ο Άγιος Γεώργιος και το Δρυόφυτο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για τα σημαντικά έργα που έγιναν την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία στις δύο Κοινότητες, για τα όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί και βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης αλλά και όσα προγραμματίζονται να γίνουν την επόμενη θητεία.
Ζήτησε από τους κατοίκους να κρίνουν και να συγκρίνουν τα προγράμματα των δύο συνδυασμών που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου, να κρίνουν και να συγκρίνουν τους υποψηφίους τόσο στο Δημοτικό όσο και στα Τοπικά Συμβούλια, αλλά και να κλείσουν τα αυτιά τους σε ρουσφετολογίες και υποσχέσεις του αέρα, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου.
“Έχουμε το πρόγραμμα, τη γνώση και τα στελέχη να οδηγήσουμε εκ του ασφαλούς τον Δήμο στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα και για άλλα χαμένα χρόνια” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Τη νέα αυτοδιοικητική θητεία στο επίκεντρο θα είναι η κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά, η κάθε γειτονιά”.
Η παρουσία των κατοίκων και στις δύο Τοπικές Κοινότητες, παρά την εορτή των Αγίων Κων/νου και Ελένης, έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα για τη νέα νίκη της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού” ο οποίος πνέει σε κάθε Τοπική Κοινότητα και γειτονιά του Δήμου.
Απόψε ο Δήμαρχος Ζηρού θα επισκεφθεί τα Ηλιοβούνια (6.00 μ.μ.), την Πέτρα (6.30 μ.μ.), και τη Νέα Κερασούντα (8.30 μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]