Φορολογικές παρατάσεις λόγω 7ης Ιουλίου...

Οι κάλπες των εθνικών εκλογών που θα στηθούν στις 7 Ιουλίου φέρνουν παρατάσεις για τους φορολογουμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην...
Καραγεώργη Σερβίας ετοιμάζονται ήδη να ανακοινώσουν την παράταση τόσο της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, όσο και της προθεσμίας υπαγωγής στη ρύθμιση των 120 δόσεων, που εκπνέει στις 28 Ιουνίου.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παράταση που θα δοθεί για τις φορολογικές δηλώσεις θα υπερβαίνει τις 5 ημέρες, ενώ για τη ρύθμιση οφειλών η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η παράταση στις φορολογικές δηλώσεις δεν αναμένεται να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος. Η πρώτη δόση θα πληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου, η δεύτερη μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη στο τέλος Νοεμβρίου.

Η πιο σημαντική παράταση αφορά στον ΕΝΦΙΑ. Μπορεί η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου να είχε προαναγγείλει ταχύτερη εκκαθάριση του φόρου ακινήτων εφέτος, προκειμένου να αρχίσει να εξοφλείται από τον Αύγουστο -αυξάνοντας με τον τρόπο αυτόν το πλήθος των δόσεων-, αλλά οι εκλογές μπλόκαραν το σχέδιο.

Η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ θα γίνει τον Αύγουστο με την πληρωμή της πρώτης δόσης στα τέλη Σεπτεμβρίου και την τελευταία τον Ιανουάριο του 2020... 
 cnn.gr
VIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]