Άρτα-Τσιρογιάννης:Ξεκινούν αρχές καλοκαιριού τα 50 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων

Ανάδοχοι σε έργα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων, στη Διευθέτηση του Ρέματος Αμμοτόπου, σε καθαρισμούς αυλάκων και σε απεντομώσεις
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ξεκινούν  αρχές καλοκαιριού τα 50 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων»
Στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:
Την ανάδειξη ως προσωρινού αναδόχου για το έργο «Καθαρισμός Αρδευτικών και Αποστραγγιστικών Αυλάκων Δ.Ε. Βλαχερνών, Δ.Ε. Αρταίων, Δ.Ε. Ξηροβουνίου και Καθαρισμός Χειμάρρων» την «Ελευθέριος και Λάμπρος Γεωργούλας Ο.Ε.». Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000€.

Την ανάδειξη ως προσωρινού μειοδότη για το έργο «Διευθέτηση Ρέματος Αμμοτόπου» την «Β. ΚΟΝΔΥΛΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 457.000€.

Την ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων για εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών-αγροτικών εκμεταλλεύσεων από Τ.Κ. Γαβριάς σε Δ.Κ. Κωστακιών στο Δήμο Αρταίων» τον «ΦΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ». Το έργο έχει προϋπολογισμό 600.000€. 

Την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για το έργο «Καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε σχολικά κτίρια και κοινοχρήστους χώρους» την «Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και για τις εργασίες «Καταπολέμηση κουνουπιών» και «Καταπολέμηση τρωκτικών σε κτίρια και κοινοχρήστους χώρους» την «Δ. ΛΙΑΚΟΣ –Α.ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ Ο.Ε.». Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 34.782€.
«Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικά έργα που επιλύουν χρόνια προβλήματα. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων, καθώς θα βοηθήσει σημαντικά τους αγρότες και τους πτηνό-κτηνοτρόφους μας. Συνολικά προβλέπεται να ασφαλτοστρώσουμε 50 χιλιόμετρα σε όλο το εύρος του Δήμου με τα έργα να αναπτύσσονται αρχές καλοκαιριού. Συνεχίζουμε με στόχευση και σχέδιο για έργα που αλλάζουν την Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]