Ιωάννινα:2 φιλοζωικές στην επιτροπή του Δήμου και επανένταξαν ανήμπορη σκυλίτσα στο βουνό με λύκους...

 ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! 

"Δύο φιλοζωικές στην επιτροπή του Δήμου και επανεντάξατε γριούλα που δεν μπορεί να περπατήσει στο βουνό με λύκους. Και όταν σας παραπονεθήκαμε πως μπορέσατε και το κάνατε αυτό, η μία από τις δύο φιλοζωικές μας είπατε χωριό είναι και η Λιγκιάδες και όχι βουνό. Μάλλον πρέπει να μάθετε καλύτερα τα Ιωάννινα. 
Λυπούμαστε πολύ για τις θέσεις που κατέχετε σε αυτή την επιτροπή. Τόσο εκνευρισμένοι! "σημειώνουν χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook οι εθελοντές της Animal Action Ioannina,απευθύνοντας έκκληση για κοινοποιήσεις προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν την ηλικιωμένη και ανήμπορη σκυλίτσα :

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ.
Επανεντάχθηκε από το δημοτικό καταφύγιο η γριούλα σκυλίτσα της Όλγας που έφυγε από την ζωή (Φιλοζωική Ένωση Ιωαννίνων), μετά το χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων στις στροφές όπως ανεβαίνουμε για τις κεραίες.
Η Λευκή δεν μπορεί ούτε να περπατήσει και είναι πολύ φοβική. Δεν έχει μάθει στην αδέσποτη ζωή, ήταν πάντα σε μία περίφραξη. Μία μεγαλόσωμη σκυλίτσα που έτρωγε μπούλινγκ από τους άλλους κυρίαρχους σκύλους και δεν αντιδρούσε. Όσες φορές την είδαμε στις υποδομές της Όλγας την είδαμε ματωμένη.
Με τους κατοίκους που μιλήσαμε όσο την ψάχνουμε, όλοι μας είπαν:
" Είναι ένας λύκος σαν αρκούδα εκεί που την άφησαν.
Εμείς οι κυνηγοί έχουμε δεi πάνω από 80 κρανία σκύλων στη περιοχή. Έχει φάει όλους τους ιδιόκτητους σκύλους από τα μαντριά και από τα σπίτια και όλα τα αδέσποτα. Αν γλύτωσε από αυτόν κάπου ίσως την βρείτε."
Μαζί της επανεντάχθηκαν και δύο μικρόσωμοι σκύλοι.
Παρακαλούμε τους φιλόζωους στους Λιγκιάδες, παρακαλούμε όλους σας για κοινοποιήσεις μήπως κάποιος τα έχει δει.
Αν τα έχετε εντοπίσει παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6956542022.
Εμείς εκεί θα είμαστε σε λίγο να ξανά ψάξουμε και θα επέμβουμε άμεσα όποιος τα εντοπίσει ή τα έχει εντοπίσει στη περιοχή ή κάπου αλλού.
Η ιστορία της: https://www.facebook.com/animalactionioannina/videos/386271248600782/

Animal Action Ioannina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]