27ο Δημ.Σχολείο Ιωαννίνων:Για άλλη μία φορά, η χορωδία «Ευμέλεια» διακρίνεται σε διεθνή διαγωνισμό!

Βραβείο 1ου Επιπέδου απονεμήθηκε στην Παιδική Χορωδία «Ευμέλεια» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του 25ου Διεθνούς Διαγωνισμού “Le Camenae d’ Oro”, που διοργανώθηκε από τη Μουσική Ακαδημία “Le Camenae” στην πόλη Angri της Νάπολης, στην Ιταλία.

Η Παιδική Χορωδία «Ευμέλεια» παρουσίασε το πρόγραμμά της τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. Συμμετείχαν 28 μαθητές και μαθήτριες από Γ’ έως ΣΤ’ Τάξη του 27ου Δ.Σ. Ιωαννίνων, οι οποίοι με μαέστρο την κα Ειρήνη Ντούση πήραν Βραβείο 1ου Επιπέδου και απέσπασαν θετικά σχόλια. Τους μικρούς χορωδούς συνόδευσαν στο πιάνο ο κ. Ιωάννης Ντακούμης και στο ταμπούρο ο μαθητής Ανδρέας Κυριακόπουλος.

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε περιλάμβανε τα τραγούδια «Το παιδί με το ταμπούρλο» (Νίκος Γκάτσος – Γιώργος Χατζηνάσιος), «Περιμπανού» (Νίκος Γκάτσος – Μάνος Χατζιδάκις), «Καληνύφτα» (Παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι της Κάτω Ιταλίας), «Bella ciao» (Παραδοσιακό ιταλικό τραγούδι) και «Bach a Rock» (J.S. Bach, σε διασκευή Ruth Artman).

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα ήθελε να συγχαρεί τα παιδιά που συμμετείχαν και τη μαέστρο κα Ντούση για την εξαιρετική παρουσία τους στον Διαγωνισμό και να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που στηρίζουν πάντοτε την απαιτητική αλλά ταυτόχρονα και δημιουργική δουλειά της χορωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]