Αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο για διάφορα ποινικά αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής
Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το πρωί στην Καστανή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 21χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών και χρηματικής ποινής (300) ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Χθες το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Αρταίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 31 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχαν στην αυλή του σπιτιού τους ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (40) εκατοστών, σε γλάστρα.
Χθες αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να έχει επιβιβάσει σε αυτό, με σκοπό να μεταφέρει, μία 35χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε και το ανήλικο παιδί της, στερούμενη νομίμων εγγράφων παραμονής στη Χώρα.
Χθες το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 32 και 44 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, κατά το χρονικό  διάστημα από 24-04-2019 έως 03-05-2019 στην Βλαχέρνα Άρτας, αφαίρεσαν από τις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.), (4) μεταλλικούς κρουνούς άρδευσης και (4) μπρούτζινες βάνες. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον ανωτέρω οργανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]