ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ακροάσεις Schoolwave 2019

Λίγο πριν το 15o Schoolwave
Υπάρχουν κάποια παιδιά στην Ελλάδα που παρ’ όλα τα εμπόδια (σχολεία, φροντιστήρια, κρίση, ανεργία κ.λπ.), εκείνα βρίσκουν ακόμα τον χρόνο να φτιάξουν ένα συγκρότημα και να παίζουν μουσική με τους φίλους τους. Για αυτά τα παιδιά το πιο άμεσο όνειρο είναι ένα: Να παίξουν στο Schoolwave. Στα 15 χρόνια του φεστιβάλ πάνω από 2.000 συγκροτήματα έχουν ως τώρα δηλώσει συμμετοχή και πάνω από 280 έχουν ανέβει στη σκηνή. Για να φτάσουν όμως ως εκεί, πρέπει πρώτα να περάσουν από ακροάσεις.
 Οι ακροάσεις για το Schoolwave 2019 θα γίνουν στην Αθήνα (21-22 Απριλίου) και στη Θεσσαλονίκη (24 Απριλίου) - για να διευκολυνθούν τα συγκροτήματα από τη Βόρεια Ελλάδα.
Μπροστά από την επιτροπή του φεστιβάλ θα περάσουν 64 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα (επιλεγμένα ανάμεσα σε 113 που δήλωσαν συμμετοχή) που θα παίξουν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής: Hip – Hop από Θεσσαλονίκη, Stoner Rock από Αθήνα, Folk Pop από την Τήνο, Jazz από τη Λευκάδα, αλλά και Thrash Metal από την Κρήτη.
Την επιτροπή αποτελούν ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ) ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθαρίστας και τραγουδοποιός), ο Γιώργος Μουχταρίδης (διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans). Στην επιτροπή της Θεσσαλονίκης θα είναι φέτος για πρώτη φορά ο Σάββας Δομόσογλου (διοργανωτής συναυλιών – Μύλος Club) και ο Κωνσταντίνος Κουλουζάκης (διοργανωτής του IN-EDIT FESTIVAL).
Από τα 64 συγκροτήματα των ακροάσεων θα προκύψουν τα 21 που θα εμφανιστούν το καλοκαίρι στη σκηνή του Schoolwave 2019 (5-6-7 Ιουλίου, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, είσοδος ελεύθερη).
INFO
Ακροάσεις στην Αθήνα: Κυριακή, 21 Απριλίου & Δευτέρα, 22 Απριλίου, PROVA Music Studio (Κορυτσάς 7, Ταύρος)
Ακροάσεις στη Θεσσαλονίκη: Τετάρτη, 24 Απριλίου, Πολυχώρος WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)
Διοργάνωση: Δημιουργική Ομάδα Schooligans σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και την Περιφέρεια Αττικής.
Μέγας Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Χορηγοί επικοινωνίας: ANT1, NETWIX, RISE TV, EFSYN, PEPPER 96.6, AVOPOLIS, ROCKING

 Το Schoolwave σε αριθμούς:
15 χρόνια κλείνει φέτος το Schoolwave
2.456 συγκροτήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή από το 2005 μέχρι το 2019
288 από αυτά έχουν ανέβει στη σκηνή
10.000 θεατές πηγαίνουν κάθε χρόνο στο Schoolwave
90 χειμερινά Schoolwave live έχουν γίνει στην Αθήνα και άλλα 21 live σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο του Schoolwave on Tour
349 βίντεο κλιπ και 15 ντοκιμαντέρ έχουν δημιουργηθεί από την βιντεοσκόπηση των συναυλιών
11.000.000 views έχουν τα βίντεο του Schoolwave στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]