ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Eλλάδα]Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής ...στη συμπρωτεύουσα!

Με αυτοκίνητα – αντίκες γέμισε η πλατεία Αριστοτέλους από ιδιοκτήτες των οχημάτων. Πολίτες και τουρίστες βγάζουν selfie και θαυμάζουν τα αμάξια των.. ονείρων τους!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΤΖΙΔΟΥ

Για όσους αναρωτιούνται τι κάνουν τα συγκεκριμένα οχήματα στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και ποια μοντέλα είναι αυτά, η απάντηση είναι απλή. Πρόκειται για ιστορικά μοντέλα της Jaguar των δεκαετιών 40, 50 και 60 τα οποία λαμβάνουν μέρος στο Μυκηναϊκό – Ρωμαϊκό Ράλλυ που διεξάγεται στη χώρα μας από τις 31 Μαρτίου έως και τις 17 Απριλίου.

Όλες αυτές τις μέρες όσοι θέλουν να τα δουν από κοντά  και να τα θαυμάσουν  θα έχουν την ευκαιρία μόνο τα απογεύματα, καθώς στη διάρκεια της μέρας τρέχουν σε διαδρομές της διοργάνωσης που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα οχήματα προέρχονται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά το Ηνωμένο Βασίλειο την Ολλανδία και την Τσεχία.

Δείτε τι λένε κάποιοι από τους επισκέπτες της ιδιαίτερης αυτής έκθεσης αυτοκινήτων:

Πέτρος, συνταξιούχος

Η μαύρη τζάγκουαρ ΧΚ 150 είναι απίστευτα όμορφη, δες το στυλ και το χρώμα της… Να ‘χαμε λεφτά, να αποκτούσαμε ότι αμάξι θέλαμε.

Άννα, φοιτήτρια

Εδώ και κανά μισάωρο κάθομαι με τη παρέα μου και χαζεύουμε τα αμάξια.. Η τζάγκουαρ Ε TYPE , μου άρεσε πολύ.

Γιάννης, φοιτητής

Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, θυμίζει πολύ ’80s. Μου άρεσαν πολύ η κόκκινη τζάγκουαρ E TYPE και βυσσινή τζάγκουαρ.

Ο Πάτρικ που κατάγεται από τη Γαλλία, είναι ο κόουτς του Έλληνα υπευθύνου. Στο wepost.gr δήλωσε ότι «Κάθε μήνα έρχομαι για μία εβδομάδα να βοηθήσω τον φίλο μου, ο οποίος είναι και υπεύθυνος κι έχει εργοστάσιο με ψυγεία. Είμαι συνταξιούχος μηχανικός και στη Γαλλία έχω τρία τέτοια κλασικά αμάξια και γι’ αυτό ενδιαφέρομαι γι’ αυτά. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων κάνουν παρωδίες στην Ευρώπη. Το καθένα απ’αυτά κοστίζει πάνω από 100.000€».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του wepost.gr


 wepost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]