Πρέβεζα: Eτοιμάζονται για το LET'S DO IT GREECE !

Την Κυριακή  7 Απριλίου  ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καθαρίζουμε ολόκληρη την χώρα!

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν την Κυριακή  7 Απριλίου   σύλλογοι, σχολεία , φορείς και εθελοντές   οι οποίοι  μαζί με τον Δήμο της Πρέβεζας συ
μμετέχουν στην διεθνή
 περιβαλλοντική δράση    LET'S DO IT GREECE 2019.
Το απόγευμα της  Δευτέρας  στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση προετοιμασίας με  την συμμετοχή της εντεταλμένης Συμβούλου  Πολιτισμού Ελευθερίας Αγγέλη, της  προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτισμού  Δήμητρας Κοψάρη και εκπροσώπων φορέων , συλλόγων κλπ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου.
Οπως τονίστηκε στόχος είναι και φέτος μικροί και μεγάλοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καθαρίσουν ακτές, παραλίες, δημόσιους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία  κλπ. στέλνοντας έτσι το δικό τους  μήνυμα  αγάπης για το περιβάλλον.
Ο Δήμος θα διανείμει στους συμμετέχοντες πλαστικές σακούλες, γάντια, υγρά καθαρισμού για τους εξωτερικούς χώρους και γενικότερα ό,τι απαιτείται  για την  υλοποίηση της  δράσης.
Η  7η Απριλίου αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή για την Πρέβεζα και μέχρι στιγμής  (με την λίστα να μεγαλώνει καθημερινά) συμμετοχή έχουν δηλώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΤΕ, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ψαθάκι”,  ο Σύλλογος  “Φύση-Θέση”, το ΚΔΑΠ “Μόρφωση”,  το 1ο Λύκειο και το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, οι  Οδηγοί , το Λιμεναρχείο, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου  και  άλλες ομάδες , φορείς αλλά και μεμονωμένοι εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]