ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Πάσχα....στο Μουσείο Αργυροτεχνίας!



Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα με δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας:
Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου (ώρες 11:00-13:30) εργαστήρι κατασκευής πασχαλινών αυγών από μπισκότο για παιδιά, ηλικίας 8 έως 11 ετών.
Με την καθοδήγηση των παιδαγωγών Γεωργίας Κατσούδα και Ιωάννας Νούση, τα παιδιά περνώντας από διαφορά στάδια μέσα από ένα διαδραστικό - ψηφιακό κυνήγι θησαυρού, θα συλλέξουν τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστούν, ώστε με τις οδηγίες του έμπειρου pastry-chef Θανάση Πιστιόλα, να δημιουργήσουν το δικό τους μπισκοτένιο πασχαλινό αυγό.

Τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου (ώρες 11:00-13:30) εργαστήρι διακόσμησης πασχαλινών λαμπάδων για παιδιά, ηλικίας 8 έως 12 ετών, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
Με έμπνευση από την περιοδική έκθεση «Κεντητοί Επιτάφιοι στα Ιωάννινα-18ος και 19ος αι.» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας και με την καθοδήγηση των παιδαγωγών του ΚΔΑΠ τα παιδιά θα διακοσμήσουν τις πασχαλινές λαμπάδες τους με βελούδα και χρυσοκλωστές.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00- 18:00.

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων 452 21,
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]