ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΠΟΤΤΕ με τον Υφ. Κ. Μπάρκα

Συνάντηση με τον υφυπουργό  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Κων. Μπάρκα-παιδί τρίτεκνης οικογένειας- είχε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Τρίτεκνους . Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την Γραμματέα Σ. Βακουφτσή, τον ταμία Β. Δήμο, τον οργ. Γραμματέα Δ. Κοντό και τα μέλη του Δ.Σ. Ζ.Κοίδου, Μ. Χελιουδάκη, Θ. Θεοδωρόπουλο, Βούλα Μαυρίδου ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών:
-Για το Δημογραφικό και τις προτάσεις μας
- Για τις κυβερνητικές δεσμεύσεις με αντισταθμιστικά μέτρα, όπως δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός τον Ιανουάριο του 2018 στη βουλή, περιμένοντας την υλοποίηση των δεσμεύσεων.
- Για την στήριξη από το Υπουργείο του με μέτρα ενίσχυσης των τρίτεκνων οικογενειών.
Ο υφυπουργός αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα , δεσμεύτηκε στα πλαίσια του δυνατού ως προς την επίλυση τους. Εκφράζοντας την κοινή αφωνία των τρίτεκνων οικογενειών προσφέρθηκε να επικοινωνήσει και με άλλα υπουργεία για την επιτάχυνση των παρεμβάσεων που μας αφορούν.
Συνεχίζουμε τις επαφές και ότι θετικό υπάρχει θα το ανακοινώσουμε.
Καλούμε τους συλλόγους και κάθε οικογένεια τριτέκνων να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη μας-και προεκλογικά-για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]