Ήπειρος:Ναρκωτικά..αδασμολόγητα τσιγάρα και παράνομη είσοδος στη χώρα ...έφεραν συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (09-04-2019) το πρωί στη Βούρμπιανη Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και του Αστυνομικού Σταθμού Πυρσόγιαννης, ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη, χθες (09-04-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς   της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (41) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν  την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.
Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Πρέβεζας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη, χθες (09-04-2019) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε στο σπίτι του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.


Συνελήφθη, χθες (09-04-2019) το βράδυ στη διασταύρωση Καρτερίου Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ζευγάρι αλλοδαπών, ένας 41χρονος και μία 32χρονη, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη είσοδο.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνόδευαν και το ανήλικο παιδί τους, κατείχαν και επέδειξαν τρία πλαστά δελτία ταυτότητας γαλλικών αρχών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί, είχαν σκοπό να ταξιδεύσουν λάθρα στο εξωτερικό ενώ επιπρόσθετα βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία πλαστά ελληνικά δελτία ταυτότητας, δύο πλαστά δελτία ταυτότητας ουγγρικών αρχών και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας βουλγαρικών αρχών.
Τα παραπάνω πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας η οποία ενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]