ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εγκαίνια κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ( Τρίτη 16/4/2019, ώρα 12.00μμ)

Μετά από Συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιουργήθηκε και αρχίζει την λειτουργία του το Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το ΚΕΤ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ενταχθεί στο Δίκτυο αντίστοιχων Κέντρων που λειτουργούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνώς.

Στόχοι του ΚΕΤ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι:

·      να υποστηρίζει το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου με πηγές πληροφόρησης που χρειάζονται σε θέματα ευρωπαϊκής νομοθεσίας, κανονισμών, ευρωπαικής ολοκλήρωσης κ.α.

·      να συμβάλλει, σε συνεργασία με τά άλλα δίκτυα πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην ενημέρωση των ευρωπαίων πολιτών σχετικά με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

·          να διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών στα έγγραφα που παραλαμβάνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το κοινό που θα εξυπηρετείται από το ΚΕΤ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα  είναι τόσο το Ακαδημαϊκό Προσωπικό (Διδάσκοντες, φοιτητές, ερευνητές), όσο και μή Ακαδημαικό κοινό (μαθητές μέσης εκπαίδευσης, επιχειρηματίες, ιδιώτες, δημόσιοι οργανισμοί, κ.ά.).

Τα εγκαίνια του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματατοποιηθούν την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 12.00 μμ στο Ισόγειο του κτιρίου  της Πανεπιστημιακής μας Βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]