[Ελλάδα]Το σοβαρό τροχαίο με μαθήτριες ...έβγαλε τους κατοίκους στο δρόμο

Με συνθήματα «Ζητούμε την Ασφάλειά μας»-«Όχι άλλα θύματα λύση Τώρα» έκλεισαν την επ.οδ. στην Παραβόλα

Με τον αποκλεισμό για δέκα λεπτά της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Θέρμου στην είσοδο της Παραβόλας,  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13:10 η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την μαθητική κοινότητα, τους γονείς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Αιτία αυτής της κινητοποίησης το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα στην Παραβόλα ακριβώς στο σημείο όπου έγινε η κινητοποίηση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθήτριες και μάλιστα η μία πολύ σοβαρά και να υποστεί χειρουργική επέμβαση.Όλοι μαζί φώναξαν διαμαρτυρόμενοι για την απίστευτη επικινδυνότητα του σημείου και ευρύτερα της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Θέρμου και την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής.

Με συνθήματα «Ζητούμε την Ασφάλειά μας» και «Όχι άλλα θύματα λύση Τώρα» οι διαμαρτυρόμενοι μετά το πέρας του αποκλεισμού του δρόμου κατευθύνθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σήμερα η παρουσία της Τροχαίας ήταν εμφανής καθ όλη την διάρκεια της κινητοποίησης.

Ευχή μας,  τα συνθήματα και τα θέλω όλων όσων βρέθηκαν εκεί σήμερα να γίνουν η αιτία ώστε τα δύο κορίτσια, οι δύο μαθήτριες να είναι τα τελευταία θύματα τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
 agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]