ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αρτινών Συνεργασία:Στο άρθρο της η Τζ. Ταπραντζή ασχολείται με τις λέξεις και όχι με την ουσία."

Σχετικά με το άρθρο της κας Ταπραντζή με τίτλο «Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΧΘΟΥ... Ο ''ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ ΦΥΔΙ''», απαντάμε: 
Ως Δημοτική Αρχή, ως Παράταξη και ως Αρτινοί ειλικρινά λυπούμαστε που στο άρθρο της για τη μελέτη Οριοθέτησης και Αντιπλημμυρικής Προστασίας του Αράχθου η κ. Ταπραντζή δεν βρήκε ούτε μια καλή λέξη να πει για το έργο και τη σημασία του! Στην προσπάθεια της να εγγράψει και άλλα κομματικά ένσημα, ασχολείται με τις λέξεις και όχι με την ουσία. Δεν επιζητούμε τα καλά λόγια, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας.
Και η ουσία είναι ότι επί θητείας μας ένα ακόμη μεγάλο έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία έργων και παρεμβάσεων που ήταν βαλτωμένα για δεκαετίες και που είναι βέβαιο ότι θα πάνε την Άρτα μπροστά. Η περιοχή μας θα αξιοποιήσει, επιτέλους το δώρο της φύσης, τον Άραχθο ποταμό.
Υπενθυμίζουμε, ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα με τα πολιτικά κόμματα. Πάνω και πέρα από τις κομματικές γραμμές με όποιον συντάσσεται με το συμφέρον της Άρτας, όπως εμείς.
Τέλος, λένε πως ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Το να μην μπορείς ή να μην θέλεις όμως να αναγνωρίσεις την αλήθεια, είναι χειρότερο…


Άρτα:H Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια Για Την Οριοθέτηση Της Κοίτης Αράχθου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]