ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στην παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» η Κατερίνα Στεφάνου


Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» θα είναι η Κατερίνα Στεφάνου, την συμμετοχή της οποίας ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
Η Κατερίνα Στεφάνου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακό στον λαϊκό πολιτισμό και με εθελοντική προσφορά τόσο ως σχολική τροχονόμος όσο και ως χοροδιδάσκαλος παιδιών.
Όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, είναι μία ακόμη υποψηφιότητα που σηματοδοτεί τη νέα γενιά, την γενιά στην οποία ανήκει το μέλλον της πόλης και του Δήμου.
«Για την παράταξή μας ένα βασικό ζητούμενο ήταν η στελέχωση με νέα πρόσωπα. Με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην πόλη και την αυτοδιοίκηση.
Θεωρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι.
Αν πραγματικά αξίζει να τονίσω κάτι μέσα από την διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου είναι η γνωριμία με τους ανθρώπους αυτούς. Με δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της παράταξής μας, στις επιτροπές, στις ομάδες εργασίες. Από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, αλλά με ένα κοινό… Να δουν τα Γιάννενα της Νέας Εποχής μια πόλη ευρωπαική, εξωστρεφή, που θα αποτελεί επιλογή ζωής και δράσης», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.
Η Κατερίνα Στεφάνου από την πλευρά της μίλησε για πρόκληση «ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο για τα Γιάννενα με την αξιοποίηση της νέας γενιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]