Θεσπρωτία:Με τον Μητροπολίτη Παραμυθίας κ.κ. Τίτο συναντήθηκε ο Νίκος Γώγος

Με τον Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας συναντήθηκε

ο Νίκος Γώγος



Από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, κ.κ. Τίτο, ξεκίνησε τις επαφές του με τους θεσμικούς φορείς του Δήμου Σουλίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Γώγος.



«Σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως η Παραμυθιά και όλος ο Δήμος Σουλίου, που έζησαν και λειτούργησαν Άγιοι της εκκλησίας μας, έχουμε χρέος να στηρίξουμε την ορθόδοξη παράδοση, την πίστη, την αγάπη και την αλληλεγγύη της εκκλησίας», σημείωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Νίκος Γώγος.



«Εκ Θεού άρξασθαι» και πριν την έναρξη των επαφών τους με θεσμικούς, επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και άλλους φορείς του Δήμου Σουλίου μέλη του συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, με επικεφαλής τον Νίκο Γώγο, δέχθηκαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας.



Στο πλαίσιο της επίσκεψης τα μέλη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Σεβασμιώτατο, όπως τον θρησκευτικό τουρισμό, την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων, τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και τη δημιουργία νέων δράσεων, με σκοπό την απόκτηση πολιτιστικής – θρησκευτικής ταυτότητας.



«Αντλούμε εμπειρίες και γνώση από την οργανωμένη Εκκλησία για μια σειρά από θέματα, που έχουν σχέση με την κοινωνική προσφορά και τις κοινωνικές υποδομές, τις οποίες συντηρεί η Μητρόπολη. Βασικός στόχος και σκοπός μας είναι η συμπληρωματικότητα στις δράσεις Μητρόπολης και Δήμου την επόμενη ημέρα, έτσι ώστε να επεκταθεί το δίχτυ προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι πρωτοβουλίες από την πλευρά της Μητρόπολης είναι οδηγός μας», επεσήμανε ο Νίκος Γώγος.



Στο τέλος τις επίσκεψης τα μέλη της Δύναμης Ελπίδας ευχαρίστησαν θερμά τον Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, κ.κ. Τίτο, για την ουσιαστική συζήτηση και την οριοθετημένη στόχευση για σύνθετες δράσεις και δραστηριότητες, που έχει ανάγκη ο δήμος, όπως σημείωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]