Ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων !!


Την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρίας TUSAirways από την Κύπρο υποδέχθηκε για πρώτη φορά φέτος το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πτήσης είναι ενδεικτική των συντονισμένων και στοχευμένων προσπαθειών που έγιναν από την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών,την αεροπορική εταιρία ΤUSAirways,τον αερολιμένα και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με απώτερο στόχο την προσέλκυσηεπισκεπτών από το εξωτερικό.
Η Κύπρος και το Ισραήλ αποτελούν σημαντικές τουριστικές περιοχές, αλλά και πύλες εισόδου και εξόδου,από και προς τη Μέση Ανατολή.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου για την παροχή τοπικών προϊόντωνως δώρου στους επιβάτες, τις εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης, την φιλαρμονική του δήμου Ιωαννιτών,καθώς και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πνευματικού κέντρου, για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στους πρώτους επισκέπτες.
Ας μην ξεχνάμε πως η ανάπτυξη του τουρισμού μας αφορά όλους,αφού συνδέεται αναπόσπαστα με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Η Ήπειρος οφείλει να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να διεκδικήσει αυτό που της αντιστοιχεί και της αξίζει. Σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια και με μοναδικό γνώμονα το καλό και την ανάπτυξη του τόπου, είμαστε όλοι αρωγοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]