«Κοινό των Ηπειρωτών» Επισκέψεις στα Τζουμέρκα

Περιοδείες σε ολόκληρη την Ήπειρο πραγματοποιούν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας και υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης
«Κοινό των Ηπειρωτών», συζητώντας με τους πολίτες και μεταφέροντάς τους τις προτάσεις τους για το μέλλον της Ηπείρου.
Το Σάββατο, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γ. Ζάψα βρέθηκε σε Χανόπουλο, Αμπέλια, Αμμότοπο και Καμπή της Π.Ε. Άρτας. Την ίδια ημέρα, στην Ηγουμενίτσα, ο κ. Ζάψας συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου. Το πρωί της Κυριακής, κλιμάκια από την ΠΕ Ιωαννίνων και την ΠΕ Άρτας επισκέφθηκαν την περιοχή των Τζουμέρκων και συναντήθηκαν με κατοίκους και επιχειρηματίες σε Πράμαντα, Άγναντα, Κτιστάδες, Χριστούς και Μελισσουργούς.
«Η επαφή μας με τους κατοίκους και επιχειρηματίες σε κάθε γωνιά της περιφέρειας αναδεικνύει την ανάγκη για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, που θα αξιοποιεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισόρροπη ανάπτυξη, σε αντίθεση με τις αποσπασματικές και μη στοχευμένες παρεμβάσεις, που εντείνουν τις ανισότητες και δημιουργούν την Ήπειρο των πολλών ταχυτήτων», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Ζάψας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]