Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Στέφου με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Στέφος, συναντήθηκε στις 24-4-2019 με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Καμπουράκη και στη συνέχεια με το Διευθυντή Α’θμιας Εκπαίδευσης κ. Τζίμα, όπου συζήτησαν επείγοντα θέματα των σχολείων του νομού. 
Αρχικά, ο κ. Στέφος αφού ευχήθηκε στον κ. Καμπουράκη κάθε επιτυχία στο έργο του, τον ενημέρωσε για την προκήρυξη του προγράμματος ΦιλόΔημος που αφορά στην κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για ΑΜΕΑ σε όλες τις σχολικές μονάδες των Δήμων.
Στη συνέχεια των συναντήσεων με τους δύο Διευθυντές συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες, όσον αφορά στο νεοϊδρυθέν 4ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και στις αναγκαίες εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει με το νέο σχολικό έτος. Αναφέρθηκαν επίσης στη μεταφορά του 1ου Νηπιαγωγείου από την Παπαζόγλειο Σχολή και του Ειδικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ στο χώρο του παλιού Χατζηκώστα. Κατόπιν ενημέρωσης και από το Δήμο Ιωαννιτών, οι παρεμβάσεις στο 4ο Δημοτικό Ανατολής καθώς και η μεταφορά του 1ου Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ θα προχωρήσουν, έτσι ώστε όλα τα σχολεία να λειτουργήσουν απρόσκοπτα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου ήταν ένα από τα θέματα της συνάντησης, όπου όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να προωθηθεί μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του καθενός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]