Πρωτιές για την Ήπειρο βάσει του δείκτη ικανοποίησης πελατών ξενοδοχείων

Ικανοποιημένοι φεύγουν οι πελάτες των ξενοδοχείων στην Ήπειρο ,χαρίζοντας  πρωτιές για το 1ο δίμηνο του 2019 ,που αποτυπώνονται στον  γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI: Global Review Index)
Σημειώνεται ότι ο εν λόγω δείκτης αποτυπώνει  το βαθμό ικανοποίησης των πελατών  από τα ξενοδοχεία στα οποία διέμειναν, όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις κ.α.
Ειδικότερα το πρώτο δίμηνο του 2019  τα ξενοδοχεία της Ηπείρου με δείκτη 91,3% βρίσκονται στην υψηλότερη θέση και ακολουθούν τα ξενοδοχεία της Πελοποννήσου με  μέσο δείκτη ικανοποίησης 85,2%.
Η Ήπειρος  μαζί με την Αν. Μακεδονία και Θράκη βρίσκεται επίσης  στην πρώτη θέση στον τομέα της καθαριότητας των ξενοδοχείων .
Με βάση το κριτήριο της τοποθεσίας  οι ξενοδοχειακές μονάδες της Ηπείρου κατέχουν και εδώ  την πρωτιά με το εντυπωσιακό ποσοστό 97,1%,ενώ όσον αφορά την εξυπηρέτηση στα ξενοδοχεία ,η Ήπειρος κατέχει και πάλι  την πρώτη θέση με 95,9% !
Στη σχέση ποιότητας-τιμής την πρώτη θέση καταλαμβάνουν και πάλι τα ξενοδοχεία της Ηπείρου με ποσοστό 91,6% ,ενώ  και στην  κατηγορία δωματίου την πρώτη θέση  κατέχει η Ηπειρος με  ποσοστό 89,7% και ακολουθεί η  Αν. Μακεδονία και Θράκη με 89,0%,ενώ η Πελοπόννησος κερδίζει την πρωτιά στον τομέα της διασκέδασης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]