Η Αναγκαιότητα των Υπηρεσιών με Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές.

Η Hygienichome  έχοντας ως γνώμονα πάντα το ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, για την αντιμετώπιση της αύξησης ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), σας εξασφαλίζει με την ανάπτυξη των εξειδικευμένων προγραμμάτων στις εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-Εφαρμογών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τις αυξανόμενες ανάγκες με απαιτήσεις απέναντι στα προβλήματα της “ εσωτερικής επιμόλυνσης’’,  διατηρώντας σας ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Το πρόγραμμα Healthy Interior Environment είναι ένα  πρόγραμμα φροντίδας, με καινοτόμους μεθόδους ολοκληρωμένων περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών, όπου χρησιμοποιούνται πάντα τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών , για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ελαχιστοποίησης άλλα και ανάπτυξης, πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, περισσότερων αλλεργιογόνων και ερεθιστικών ουσιών.

Η υλοποίηση της παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση της υγιεινής των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση, αλλά να καλύπτουν παράλληλα την αναβάθμιση του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου  για εσωτερική αρμονία και ηρεμία  σε ένα καθαρό, υγιεινό και ασφαλή Green and Clean Rooms.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην έντονη εστίασή μας στις λεπτομέρειες, ώστε ο καλά διατηρημένος χώρος σας, να δίνει μια υψηλότερη προστιθέμενη αξία, διασφαλίζοντας σας  ένα ασφαλέστερο και υγιεινό περιβάλλον στο ποιο προσιτό κόστος.

Με τα Προγράμματα μας πληρώνετε πολύ λιγότερα  χρήματα διότι μπορούν να  συμπεριλάβουν την Bio-απορρύπανση των στρωμάτων, σαλονιών χαλιών και καθαρισμό  των χώρων , την  Bio – εξυγίανση των χώρων ανά όγκο , αλλά και την Bio -απολύμανση τους ανά όγκο.

Η ανάδειξη της επικεντρωμένης πρόληψης για «μικροβιολογική ασφάλεια» στην Δημόσια Υγιεινή των εσωτερικών χώρων, προσδιορίζει την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων , εναρμονισμένα πλήρως με τις ποιο οικονομικά έξυπνες λύσεις . Ένα πλήρες, επαγγελματικό σύστημα φροντίδας και συντήρησης των εσωτερικών χωρών, σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές, καλύπτει τις επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων σε Maximum απόδοση, αλλά με Minimum κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) , Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης με τα ‘‘ερεθιστικά αλλεργιογόνα’’, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο με τις πολύπλοκες επιφάνειες . π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάρεων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) .

Η εισπνοή τους μπορεί να προκαλέσει διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αναπνευστικές διαταραχές,  υπερευαισθησία σε ασθένειες και λοιμώξεις. Η εξάλειψη των προβλημάτων της εναέριας ρύπανσης των εσωτερικών χώρων, έχει γίνει  επιτακτική ανάγκη, για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής, αποτελεί δε τις βάσεις μιας ” Ασπίδας προστασίας σε κάθε χρήση” και όχι κάθε χρόνο, ώστε να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.

Το Βραβευμένο σύστημα Τεχνολογίας NASA, αλλά και πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον FDA, για εφαρμογές ‘‘περιβαλλοντολογικής  Bio – εξυγίανσης ανά όγκο »   του αέρα σε εσωτερικούς χώρους κρίνεται απαραίτητο.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο Bio–Disinfection σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να ολοκληρωθεί  με την  αξιόπιστη χρήση του όζοντος (O 3) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’’ , ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ), χωρίς τη χρήση χημικών, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Προσοχή:  Η καθαριότητα και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα και πλύσιμο, αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Για τις λείες επιφάνειες μπορεί να εφαρμοστεί ως Καθαριστικό–  Απολυμαντικό το Terralin protect, ακόμα και για  και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και το Γ.Χ.Κ.

Η ενδαπέδια εφαρμογή για μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση αλλά και σε υφασμάτινες επιφάνειες,  γίνετε με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου , γιατί μια εφαρμογή χωρίς την επαγγελματική κατάρτιση, τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, με επιμόλυνση κλπ στους εσωτερικούς χώρους.

Στις εξειδικευμένες επιτόπιες εφαρμογές στα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  για τις  Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων ,  δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάλυση κινδύνων και επικινδυνότητας τους, ακόμα και για μελλοντικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι  οι ασφαλείς και υγιεινοί εσωτερικοί χώροι είναι υποχρέωση όλων μας, έχοντας την εμπειρία τω 35 χρόνων με ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’ σε Καινοτόμες Υπηρεσίες περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος  για την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών ,  ανταποκρινόμαστε πάντα όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι , ώστε να αντιμετωπίζονται με την μεγαλύτερη ασφάλεια  οι προκλήσεις  ων ‘’μικροβιολογικών  κίνδυνων’’  με την καλύτερη δυνατή απόδοση  των εφαρμογών, βάση της οποίας νομοθεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και της  εκάστοτε Υπουργικής Απόφασης (νέες υγειονομικές διατάξεις).

Μερικές προτάσεις για ένα καλύτερο υγιεινό περιβάλλον

Δεν απορρυπαίνουμε – τινάζουμε χαλιά σε έναν εσωτερικό χώρο, χωρίς να έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μην δημιουργείτε επιμόλυνση.
Αποφεύγετε το πλύσιμο τον χαλιών στο σπίτι, γιατί μπορεί να σας κοστίσει πιο ακριβά. 
Δεν απορρυπαίνουμε στρώματα σε έναν εσωτερικό χώρο, χωρίς να έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μην δημιουργείτε επιμόλυνση. 
Δεν απολυμαίνουμε ποτέ υφασμάσιμες (μοκέτα-χαλί –υφασμάτινη ταπετσαρία)
Όταν διαπιστώνεται μούχλα γενικά σε ένα χώρο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η μόλυνση των υπολοίπων χώρων  και ας μην φαίνεται .
Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή :http://hygienichome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]