ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αρτα: 712.200€ για την Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου στους Κωστακιούς.

Δημοπρατείται η Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Τ9 προϋπολογισμού 712.200€
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Με τη δημιουργία του πάρκινγκ και των εξωτερικών γηπέδων, ολοκληρώνεται στο 100% ένα γήπεδο στολίδι για την Άρτα»
Στον αέρα βρίσκεται η διακήρυξη
για την Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 712.200€.
«Με την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Τ9 ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα μεγάλο έργο αθλητισμού, ένα γήπεδο στολίδι για την περιοχή. Ήδη το γήπεδο εδώ και κάποιους μήνες λειτουργεί κανονικά, ενώ έχουμε διοργανώσει και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο χάντμπολ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα μπορούν να χαίρονται όλοι τόσο τον εσωτερικό χώρο, όσο και τους εξωτερικούς, όπου θα υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, βόλει και τένις για όλους. Με το γήπεδο αυτό στοχεύουμε στην διοργάνωση και άλλων μεγάλων εκδηλώσεων, ενισχύοντας έτσι τον αθλητικό τουρισμό στην Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να δημιουργηθούν 111 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και 3 θέσεων στάθμευσης λεωφορείων, πεζοδρόμια, χώροι πρασίνου, ηλεκτροφωτισμός και δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων.  Επίσης, προβλέπεται η εκ νέου κατασκευή του ασφαλτοτάπητα από την αρχή της στροφής της οδού που οδηγεί προς τα ΤΕΙ, μέχρι την είσοδο του οικοπέδου για την ομαλή προσαρμογή στη γέφυρα εισόδου. Τα υφιστάμενα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις θα κατασκευασθούν εκ νέου.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία υποβολής των προσφορών έως τις 6 Μαΐου και ώρα 13:00. Αναλυτικά η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων, στην ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]