ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ- ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Μέτσοβο:Χώρα των Θαυμάτων για 70 μαθητές...το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου!

«Δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει κάτι, αν δεν το ξεκινήσει» – Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Adventure Park μεταμορφώθηκε στη Χώρα των Θαυμάτων για 70 μαθητές, ανάμεσά τους και 6 ενήλικες, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκμάθησης σκι, μετά από ένα γεμάτο και διασκεδαστικό διάστημα δυο μηνών.

Η Ακαδημία Anilio Ski School, στο 2ο χρόνο λειτουργίας της, πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση και τη Γιορτή Αποφοίτησης την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 με υπέροχη ανοιξιάτικη λιακάδα και χιονισμένο τοπίο, ρίχνοντας την αυλαία για τη χιονοδρομική σεζόν 2018-19. Οι γονείς, που βρέθηκαν από νωρίς στο Χιονοδρομικό Κέντρο, είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν έκπληκτοι τις προσπάθειες των παιδιών και τις χιονοδρομικές τους ικανότητες.

Η ημέρα συνεχίστηκε στο Chalet Chamois με την επίδοση των Επαίνων Χιονοδρομίας και αναμνηστικά δώρα. Ο Ευθύμιος Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνος της Ακαδημίας, καλωσόρισε τους γονείς και φίλους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στους μαθητές και στις δραστηριότητες της Ακαδημίας για τους επόμενους μήνες.

Οι προπονητές της Ακαδημίας, Δημήτρης Τζημόπουλος, Γιάννης Μπαϊνέτας, Αντώνης Κλησιάρης, Ελπινίκη Ταουσάνη, Άννα Πετρίδου και Τηλέμαχος Παπανικολάου, απένειμαν τους Επαίνους στους μαθητές τους συγχαίροντας τον καθένα ξεχωριστά.

Για την Ακαδημία Αnilio Ski School, το σκι δεν είναι µόνο µια αθλητική δραστηριότητα. Είναι εκπαίδευση και καλλιέργεια, κουλτούρα και διασκέδαση, ποιοτικός χρόνος παιδιών και ενηλίκων, ως µονάδα και ως σύνολο.
Σημειώνεται ότι η  My Adventure & το Anilio Adventure Park συνεχίζουν τις δραστηριότητες και την Άνοιξη-Καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]