Στο Star ξεσπά η μάνα της Τοπαλούδη - Τέσσερις μήνες από τον θάνατό της.


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ροδίτης κατηγορούμενος
Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη έδωσε το πρωί της Πέμπτης στην ανακρίτρια τους κωδικούς του σε κινητά και social media. Σήμερα κλείνουν τέσσερις μήνες από την δολοφονία που σόκαρε το Πανελλήνιο και η μητέρα της άτυχης κοπέλας ξεσπά μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε τον Ροδίτη φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη να μιλά δημόσια. Μόλις έχει βγει από το γραφείο της ανακρίτριας Γρεβενών. Επιμένει ότι ο Αλβανός ήταν εκείνος που σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια.
Οι εικόνες αυτές ήταν  μαχαιριά στην καρδιά στους γονείς της φοιτήτριας. Σήμερα κλείνουν τέσσερις από το άγριο έγκλημα στη Ρόδο. Ο  πόνος της μητέρας της, αβάσταχτος.

Η ίδια ξεσπά στο Star: «Πώς να αισθάνομαι, πάρα πολύ άσχημα. Η κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερη και τρισχειρότερη από την προηγούμενη. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε εμείς με αυτόν τον πόνο, με αυτή την απώλεια την ξαφνική είναι ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μάνα. Κάθε μέρα πονάει η ψυχή μου ακόμη περισσότερο και σήμερα είναι οι τέσσερις μήνες. Σκεφτόμουν εκείνο το βράδυ της Τρίτης τι πέρασε το παιδί μου στα χέρια των βασανιστών των σαδιστών των υπανθρώπων. Αυτοί δεν λέγονται άνθρωποι, είναι ό, τι χειρότερο», λέει.  
Ο Ροδίτης έφθασε στο δικαστικό μέγαρο των Γρεβενών στις δέκα και μισή το πρωί. Στο γραφείο της ανακρίτριας έμεινε μια ώρα. Έδωσε τρεις κωδικούς  στo facebook  και τους δυο λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σήμερα συνοδευόταν από δικηγόρους.

«Δεν είμαστε εδώ για να σκοτώσουμε την έρευνα, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να συνδράμουμε στο έργο της ανάκρισης συνεργάστηκε εξαιρετικά με την ανακρίτρια», λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.
Ροδίτης και Αλβανός  παρακολουθούνται από ψυχίατρο και κοινωνικό λειτουργό μέσα στις φυλακές Γρεβενών μια φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ο Ροδίτης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν από μια εβδομάδα μάλιστα προσπάθησε να πιει χλωρίνη. Ζητά συνεχώς τους γονείς του. 
Μόλις γίνει η άρση του απορρήτου και στους λογαριασμούς του Ροδίτη η ανακρίτρια θα στείλει το φάκελο στο αρμόδιο συμβούλιο προκειμένου να ορισθεί η δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]