Υπ. Εργασίας: Έλεγχος στο My Market για τα 300 ευρώ

Στην επίμαχη επιστολή της Γενικής Διευθύντριας Λειτουργίας Καταστημάτων της αλυσίδας σουπερμάρκετ My Market, θέμα που ανέδειξε το economistas.gr, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας σε δηλώσεις του το απόγευμα της Τρίτης στην ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Μπάρκας, ενημερώθηκε για το έγγραφο και προανήγγειλε ότι θα ασκηθεί έλεγχος στην επιχείρηση για να διαπιστωθεί εάν πληρώνονται σωστά οι εργαζόμενοι.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να χαμογελούν, γιατί πληρώνονται στην ώρα τους, γιατί έχουν εργασία και γιατί οι πελάτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και γιατί πληρώνονται στην ώρα τους. Ακόμη και αυτοί που «παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή.

Σε επικοινωνία που είχε το economistas.gr με την Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market, Δήμητρα Δασκαλάκη, παραδέχτηκε ότι η επιστολή είναι αληθινή, αλλά τόνισε ότι ήταν αυτόνομη κίνηση του εν λόγω στελέχους και ουδέποτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο από την διοίκηση του Ομίλου.

Η ανακοίνωση της My Market
«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».
πηγή economiastas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]