Ιωάννινα:'δεν υπάρχει κράτος madame"στο θέατρο ΕΚΦΡΑΣΗ

«Δεν υπάρχει κράτος Madame» με
Παντ. Αμπαζή – Γερασ. Γεννατά!
Μια παράσταση… μετά μουσικής ξανά στο Θέατρο ΕΚΦΡΑΣΗ
Την Δευτέρα 1 Απριλίου, 21.15.
Μία παράσταση… διαφορετική από τις άλλες, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «δεν υπάρχει κράτος Madame» θα παρουσιάσουν ο πληθωρικός παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο «σανιδοφάγος» δημοφιλής ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς την Δευτέρα 1 Απριλίου, ώρα 21.15, στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14).
Ο Αμπατζής μπαίνει λίγο στα χωράφια του Γεννατά, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Ο «ανεξήγητα αρέσω» αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη «madame» του και με το «γατόνι» αγκαλιά, δε δείχνει κανένα έλεος για τους κοντούς, αλλά ομολογεί «δε δουλεύω» και τραγουδά στη «Svetlana» τον «ύμνο των χοντρών» και όλοι μαζί αναφωνούν «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Ο Γεράσιμος Γεννατάς από την άλλη, «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου, τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.
Μαζί οι δύο καλλιτέχνες είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.
Μαζί τους ο Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο και ο Παύλος Παφρανίδης στο μπουζούκι.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό).
Προπώληση 10 ευρώ στο ταμείο του Θεάτρου
Τηλ. Κρατήσεων : 26515 54505 & 6907500710

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]