ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp

Πανικό, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το πολύωρο μπλακ άουτ στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και WhatsApp.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν είχαν πρόσβαση στα συγκεκριμένα social media, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν αναρτήσεις ή να στείλουν μηνύματα. Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν κυρίως σε Αμερική και Ευρώπη αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν και αλλού.

Όπως ανακοίνωσε το Facebook, οι υπεύθυνοι γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και εργάζονται για την αποκατάσταση της λειτουργίας των δύο μέσων το συντομότερο δυνατό.


Με νεότερο μήνυμά του στο Twitter, το Facebook ανέφερε ότι έχει επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το ζήτημα που έχει προκύψει δεν σχετίζεται με μαζικές επιθέσεις τύπου DDos.

Το Instagram από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι «γνωρίζουμε ότι είναι ενοχλητικό, εργαζόμαστε σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα».

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται το απόγευμα της Τετάρτης και για τουλάχιστον 8 ώρες, όπως γράφουν οι Financial Times τόσο το Facebook όσο και το Instagram είχαν «πέσει» με τους χρήστες να αναφέρουν είτε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αναρτήσεις, είτε ότι δεν μπορούσαν να γράψουν κάποιο σχόλιο ή να επικοινωνήσουν μέσω messenger.

Οι περισσότεροι χρήστες έσπευσαν στο Twitter προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει.
ΠΗΓΉ mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]