ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ:Περιοδεία στη Θεσπρωτία

Η Θεσπρωτία ψηφίζει «Ορίζοντες Ηπείρου»
Περιοδεία Ριζόπουλου στη δεύτερη πατρίδα του

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος πραγματοποίησε, μαζί με στελέχη της παράταξης, περιοδεία στη Θεσπρωτία, το Σάββατο 9 Μαρτίου.
Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν την Παραμυθιά, τη Νεράιδα, το Παλαιοχώρι, την Κοκκινιά, το Μαλούνι, την Κεραμίτσα, το Κοκκινολιθάρι, τους Φιλιάτες, την Ελαία, τη Βρυσέλλα και τον Παραπόταμο.
Περπάτησαν την τοπική αγορά και συζήτησαν με τους πολίτες της Θεσπρωτίας για τα προβλήματα και τις λύσεις τους. Παντού, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τους ευχήθηκαν «καλό αγώνα» και «καλή επιτυχία».
Από τις επισκέψεις, ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία είχε αυτή στο Μαλούνι Θεσπρωτίας, όπου ο Σπύρος Ριζόπουλος απέθεσε μια ανθοδέσμη στο δημοτικό σχολείο, ως ελάχιστο φόρο τιμής.
Στο συγκεκριμένο σχολείο, το 1946 υπηρετούσε ως δάσκαλος ο παππούς του, Αλέξανδρος Δούκας, πατέρας της μητέρας του, ο οποίος έφτασε στο Μαλούνι, κυνηγημένος από Αλβανοτσάμηδες.
Γνώρισε τη γυναίκα του, παντρεύτηκε, όμως χάθηκε νωρίς, από περιτονίτιδα, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του, έγκυο, στη μητέρα του Σπύρου Ριζόπουλου, την κυρία Αλεξάνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]