Εργ.Κέντρο Άρτας:Άλλη μια επικίνδυνη προκλητική απόφαση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ για την εργατική τάξη

Άλλη μια επικίνδυνη προκλητική απόφαση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ για την εργατική τάξη
Αβέρτα διορίζουν τους εκπρόσωπους της εργοδοσίας

Σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση η ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ομάδα Βασιλόπουλου, ΣΥΡΙΖΑ) με την κυβέρνηση και την εργοδοσία προχώρησαν εν κρυπτώ σε άλλη μια προκλητική απόφαση.
Στα πλαίσια της προσπάθειας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να φύγουν από τη μέση όλα τα εμπόδια για να περνούν όλες οι αντεργατικές ανατροπές σε βάρος της  εργατικής τάξης, προχώρησαν σε αλλαγή του εκπροσώπου από την επιτροπή για τους εσωτερικούς κανονισμούς των επιχειρήσεων.
Μια επιτροπή που η εργοδοσία προσπαθούσε να περάσει στους χώρους δουλειάς πέρα από την αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης ακόμη περισσότερα που να κάνουν τη ζωή των εργαζομένων ακόμα χειρότερη.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό προχώρησαν στην αλλαγή του εκπροσώπου των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ και διόρισαν ανώτερο διευθυντικό στέλεχος εκπρόσωπο της εταιρείας Σκλαβενίτης.
Θυμίζουμε ακόμη ότι προχώρησαν στην αλλαγή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο άρθρο 15 του Ν.1264, που ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, για την προστασία των συνδικαλιστικών στελεχών, όσων δηλαδή είναι στα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών οργανώσεων, όσων μπαίνουν μπροστά για την οργάνωση των εργαζομένων. Και εκεί έστειλαν ως εκπρόσωπο τον δικό τους άνθρωπο (από το ΙΝΕ - ΚΑΝΕΠ) που εκπαιδεύει συνδικαλιστές στον κοινωνικό εταιρισμό και στην υποταγή στα θέλω εργοδοσίας και κυβέρνησης, προωθητή των προγραμμάτων για φθηνό εργατικό δυναμικό στην εργοδοσία.
Όλως τυχαία όλοι οι εκπρόσωποι που «αλλάχτηκαν» προέρχονταν από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και συνδικάτα που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ.
Οι εργαζόμενοι να προβληματιστούν, να αναρωτηθούν.
Αυτοί μπορούν να τους εκπροσωπούν;
Μπορούν να τους υπερασπίζουν από την επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας; 
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων τις νόθες πλειοψηφίες που σήμερα παριστάνουν στην ΓΣΕΕ τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

ΑΡΤΑ 24/2/2019                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]