Καλός και ζεστός ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Καθαράς Δευτέρας 11/03/2019 σε ολόκληρη τη χώρα, ευνοώντας τόσο τις μετακινήσεις όσο και τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι λίγες κατά κανόνα νεφώσεις και οι υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες οι οποίες κατά τόπους θα φτάσουν στους 23-25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνόυν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με έντάσεις 3-5 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Τις νυκτέρινές και πρώτες πρωινές πάντως ώρες της ημέρας θα επικρατεί αρκετή ψύχρα και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, χωρίς να λέιψουν και οι τοπικές ομίχλες.


Ειδικά την Καθαρά Δευτέρα 11/03/2019 εκτός των καλών γενικά καιρικών συνθηκών, οι άνεμοι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοικοί για το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού, καθώς θα παροσυιάσουν μικρή ενίσχυση και θα πνέουν με εντάσεις 4 έως 5 και κατά τόπους 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από τις βραδινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας και από τα βόρεια ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή και είναι πολύ πιθανό την Τρίτη 12/03/2019 να επικρατήσει έντονη κακοκαιρία.
Πηγή meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]