ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκαν ανήλικοι πρόσφυγες στην Κόνιτσα

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη δολοφονική-φασιστική επίθεση που δέχθηκαν ανήλικοι πρόσφυγες που ζουν στην Κόνιτσα.

Το βράδυ της Κυριακής 17/3 πέντε «ανθρωποειδή» με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν στα νεαρά παιδιά. Τα δύο από αυτά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο υγείας με το ένα σε κατάσταση σοκ και το δεύτερο με κάταγμα στο χέρι.

Η επίθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια των επιθέσεων ενάντια στους πρόσφυγες και μετανάστες, αναδεικνύοντας πόσο επικίνδυνη είναι η φασιστική ιδεολογία που τροφοδοτείται τελευταία και από τις εθνικιστικές φωνές που καλλιεργούν το μίσος και το ρατσισμό.

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στο ζήτημα των προσφύγων και μεταναστών είναι αυτή που τροφοδοτεί αυτές τις φωνές. Είναι αυτή που δίνει πολιτικό χώρο στην εγκληματική φασιστική συμμορία της Χ.Α. Αλλά και αυτή που υπηρετεί τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό στο φονικό του έργο στην περιοχή που έχει σαν αποτέλεσμα τις προσφυγικές ροές.

Η απάντηση σε τέτοιου είδους επιθέσεις είναι η αλληλεγγύη του λαού σε πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια στο φασισμό και τον εθνικισμό, ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό. Η κοινή μας πάλη για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]