ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανατροπή: Αθωώθηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Ομόφωνα αθώο κρίθηκε από το δικαστήριο, το μοντέλο που είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο με 2,6 κιλά κοκαϊνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Μετά τη χθεσινή της απολογία, το δικαστήριο και οι ένορκοι αποφάσισαν να ανοίξουν τον δρόμο προς την ελευθερία για την 20χρονη Ειρήνη, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 20χρονη ήταν «σοβαρή και ψύχραιμη»,

Όπως είπε «απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Θεωρώ ότι ήταν συνεπής με τον εαυτό της. Όσα μου λέει 17 μήνες τώρα, τα είπε και στο δικαστήριο. Δεν υπέπεσε σε αντιφάσεις και η απολογία της δεν είχε κενά».

Το νεαρό μοντέλο υποστήριξε «ότι είναι θύμα του κολλητού της τα 4 τελευταία χρόνια, ο οποίος την παγίδευσε και την παρέσυρε. Της πρότεινε το ταξίδι στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ με το «δόλωμα» μίας πολύ καλής φωτογράφισης».

Τα δύο επιχειρήματα της Ειρήνης στο δικαστήριο
Σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, η νεαρή κοπέλα είπε στο δικαστήριο πως ο πατέρας της είναι αστυνομικός στη Μυτιλήνη και ότι στο παρελθόν την είχε πάρει πολλές φορές μαζί του στο αεροδρόμιο. «Έχω δει τα μηχανήματα που ανιχνεύουν ναρκωτικά. Πώς ήταν δυνατό να μεταφέρω ναρκωτικά ενώ ξέρω πως μπορούν να ανιχνευτούν;»

Το δεύτερο βασικό της επιχείρημα ήταν το σακίδιο στο οποίο ήταν κρυμμένη η κοκαΐνη. Όπως υποστήριξε η Ειρήνη, είχε ελεγχτεί δύο φορές πριν φτάσει στο Χονγκ Κονγκ. Της είχαν βγάλει τα ρούχα έξω και τα πράγματα. Αναρωτήθηκε επομένως «γιατί να μην πάει στην πρώτη τουαλέτα για να πετάξει τα ναρκωτικά όντας ψυλλιασμένη για τους ελέγχους;»
πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]