Αυγενάκης σε ΟΝΝΕΔίτες υποψηφίους «Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας....

....Υπερασπιστείτε τις Αρχές και τις Αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας!»

«Η Ελλάδα θα αλλάξει όταν αφήσει τη νέα γενιά να ξανακερδίσει το χρόνο που έχασε, να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει αξιοκρατία, να πει «όχι» στον εξισωτισμό προς τα κάτω, να απορρίψει την κρατική χειραγώγηση, να ζητήσει ελεύθερα Πανεπιστήμια, ανταγωνιστική Παιδεία, σύγχρονα σχολεία» επεσήμανε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την παρουσίαση των υποψηφίων της.

Όπως είπε ο κ. Αυγενάκης «Η σημερινή σας εκδήλωση είναι μια μεγάλη κατάκτηση. Όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Είναι πρωτίστως κατάκτηση για το πολιτικό σύστημα ευρύτερα» και πρόσθεσε «οφείλουμε μάλιστα, να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη από την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία, να δώσει χώρο στους νέους και τις νέες να ασχοληθούν με τα κοινά και να ενισχύσει στην πράξη τις κομματικές μας οργανώσεις, που λειτουργούν ως ένα κύτταρο δραστηριότητας σε φορείς και χώρους εργασίας».

Μάλιστα ο Γραμματέας της ΝΔ σημείωσε «στο αίμα του ΟΝΝΕΔίτη» να μάχεται, να μην παραδίδει ούτε την κομματική του ταυτότητα, ούτε την ταυτότητά του ως πολίτης. Και αυτό το κάνει σε όλη του τη ζωή, σε όλη την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή. Παραμένει μάχιμος. Γι’ αυτό και λέμε «μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα ΟΝΝΕΔίτης».

Ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στους νεολαίους της ΝΔ που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πολιτική είπε: «Τώρα που ξεκινάτε την πολιτική σας σταδιοδρομία να έχετε στο μυαλό σας 3 πράγματα: Μην προδώσετε ποτέ τα πιστεύω σας. Να μάχεστε για το κοινό καλό. Μην απογοητεύεστε από σκαμπανεβάσματα, δυσκολίες και χτυπήματα.
Μην προδώσετε ποτέ εκείνους που σας ψήφισαν και να θυμάστε ότι εκπροσωπείτε όλη την κοινωνία. Όχι μόνο τους ψηφοφόρους σας.
Και 3ον και σημαντικότερο! Μόνος δρόμος είναι η Δημοκρατία. Και η Δημοκρατία δεν είναι πάντα δεδομένη. Το έχουμε ζήσει και το ζούμε και σήμερα. Από μικρές ή μεγάλες πράξεις αμφισβητείται. Ο ρόλος σας πρέπει πάντα να περιορίζεται μέσα στα όρια που θέτει το δημοκρατικό μας πολίτευμα».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης: «η ανατροπή της παγιωμένης απαξίωσης της νεολαίας στο πολιτικό σύστημα, δεν θα προέλθει από περιστασιακά «χατίρια», όπως αυτά που προκρίνει η παρούσα κυβέρνηση. Δεν θα γίνει με την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων ή το δικαίωμα ψήφου στους 17ρηδες, ή με τη νομιμοποίηση των καταλήψεων, της ανομίας και των «αβάτων» των Εξαρχείων και άλλων. Δε θα γίνει εάν αφήσουμε τα παιδιά να κοιμούνται μια ώρα παραπάνω το πρωί. Δεν θα γίνει όταν ο Πρωθυπουργός «βάζει χέρι» στο Ταμείο Αλληλεγγύης των Γενεών για να πληρώσει τις συντάξεις σε βάρος των νέων και προστατεύει τους κομματικούς του πελάτες στερώντας δουλειές και ευκαιρίες από τους νέους»

Τέλος, ο Γραμματέας της ΝΔ απευθυνόμενος στους νέους υποψηφίους της ΟΝΝΕΔ είπε: «Βγείτε μπροστά. Παρτε το επάνω σας! Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας! Υπερασπιστείτε τις Αρχές και τις Αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας! Διεκδικήστε την Αξιοκρατία, την Αριστεία, την Ισότητα των ευκαιριών! Εσείς θα αποτελέσετε την πολιτική πρωτοπορία αυτών των διεκδικήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]